- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Üdv!
"Biosban nem tudom beallitani kb semmit.mert nem ertek hozza"
Na de most érted, most én is nagy gondban vagyok.
Ez alapján ha mondanék neked jó BIOS beállításokat, nyugodt lelkiismerettel küldeném-e el neked szerinted?
Első körben, ha tényleg nem nagyon tudod mit csinálsz, javaslom minél többet olvass a témában, keress rá oliverda FX tuningos cikkjéhez, nézz be FX topikba, olvasd el az összefoglalót (ha elekadnál ott többen segítünk majd amúgyis), Vízión írt egy jó kis első ajánlott BIOS beállításos szószedetet, igaz asus lapokra vonatkozik, de az alapok azért nagyrészt megegyeznek, és sok dolog ha más néven is, de megtalálható giga lapokon is, neten is kereshetsz tuning cikkeket blogokat. Mert anélkül hogy pontosan tudnád mit csinálsz, erősen ellenjavallt a BIOS-ban túrkálni. Ram-al nincs gond, alap beállításokon nem mindig jó mondjuk, FX-ek amúgyis alapból csak 1866MHz-ig támogatják a memókat, de ha megnézed a gyári értékeit, simán be tudod lőni BIOS-ban, amint többet tudsz majd a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged