- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Amit linkeltél megcsinálom a lapomon,de nem tudom mi köze az én hibámhoz.
valószínűleg semmi, de jobb ha az rendesen megy
Annyi hogy a bios frissítést biosból csináltam pendrive-ról
kipróbálhatnád a win-eset is, kicsit másképp működik
Próbáltam 2 féle zennel,egy régivel és egy újab rev2.0-val
nem értek a tápokhoz, de a zen-nel kapcsolatban olvastam, hogy alacsony terhelés mellett problémák vannak vele, és hogy az újakban javítva lett
rémlene, mint ha az antec tápoknál is volt vmi ilyesmi (mikor a házamat vettem, így inkább táp nélkülit kerestem) -
tlac
nagyúr
na ez így már egy értelmesebb hozzászólás, nem csak indoklás nélkül lehulladékozod
azt még mindig nem árultad el milyen memóriád van (adatlapodat módosíthatnád)
pl. geil több embernél előfordult, hogy rossz volt az egyik modul, nyomhatnál egy memtest-et is
azt sem tudjuk milyen bios-od van, frissítetted-e (nem mindig sikerül tökéletesen a bios frissítés)
a rev3-as lapokban van egy gyári hiba, amit illene javítanod, ha még nem csináltad meg [link] -
Gorneck
legenda
Jó helyen kérded...sztem mind2 felesleges mikor ott az S3 és a DS3. Ugyanazt tudják, mint a ''nagyok''.
2 asus volt nálam mindkettőbe recsegett a hang, pedig mind2 új revíziós volt.Elrendezésbe jobb, mint a Giga lapja. Tuningba semmivel se tudott többet...sőőőt...sztem sokkal rosszabb volt beállítani, persze hétköznapi alkatrészekről van szó. Kb ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged