- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #288 üzenetére
Nekem is 2 év garos emlékeim szerint...nem nagyon érdekel...
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #279 üzenetére
Fogod és megveszed...ilyen kérdést egy bizonyos kor után már nem tesznek fel az emberek.
-
Gorneck
legenda
Más chip lesz a ramjainkon...1000-es CL4 esetén meg pláne...memo perfor állítgatás esetén komoly sííípolást kapok...szinte biztos a ram nem bírja. Elég sok tesztet néztem, CL4 nem a GCT erénye...sok fesz meg pláne nem...mch +0,2V, +0,3V a ramnak és 440-en se volt stabil a dolog...sajna nem tud többet a ram, ahogy Cerebellum írta...Te kifogtál egy jó GMH vagy GCT chipet...mi nem. Szal ezé tippelek, hogy 480 környékén nem a procim fullad ki...
-
Gorneck
legenda
''Én úgy csináltam, hogy minden sata kábelt lehúztam, amin a rendszer van azt meg rádugtam a giga sata vezérlőjére!
Natív mode kikapcs raid vagy achi bekapcs!
FONTOS!A giga ne legyen raidbe, mert akkor ugyan úgy elhasal a dolog és természetesen a drivere már telepítve legyen!
Ezután ha bejött a win fel kell rakni a 6.1es matrix raid drivert.Utána gép kikapcs maradék sata hdd bedug gigáról átpakolni a rendszert tartalmazó sata winyát az intelesre és jó lesz!''
Ez egy DS4hez leírás, de ugyanezt kell csinálni nálad is csak a fordítva, mivel a giga tudja a raidet és persze a giga raid driverét kell felrakni... -
Gorneck
legenda
Vki használt már ilyen lapba 6320 és 6420 procit?
-
Gorneck
legenda
Nesze!
1. Ezekhez a fagyás dolgokhoz nem értek vagyis én általában vagy soft vagy hw hibának titulálom...ha hw, akkor a jellege dönt...én simán procinak mondanám.
2. Sajna igen. Én szedtem le azt a bordát háááát nem kicsit siralmas a minősége...anno pont emiatt hullott el pár p5b. Egy megoldásomat láttad rá itt a másik: [link], persze van 3dik egy olyan hűtő használta ami a lapra tolja a levegőt. Az enyém [link] ventije elég messze van a laptól ezért raktam fel bordát.
3. Sajna mint azt írtam korábban Robinak is...ezzel együtt kell élni. 965 betegség. Nem kell nap mint nap állítgatni a gépet és nem fog semminek baja lenni. Én le szoktam rendezni a ramot, majd ment és utána már nem nagyon szokott duplát startolni...mondjuk az még nem próbáltam, hogy biosba mentek ugyan de nem lépek ki...aszhem van ilyen menü is...mint a régi lapokba...
4. Ami alaplaphőnek ír az everest az az SB.
5. Én speedfannal szoktam. az megy rendesen vagyis mindig. Everest és Coretemp még ami fent van, de a speedfan miatt nem nagyon használom őket. -
Gorneck
legenda
1. Instabil. Erre most mit mondjak?
2. 480-ig nekem csak procinak kellett feszt (1.35V) adnom és a ramnak (2.0V). 490-ig simán bírta a gyári chipset bordával...szal kétlem, hogy ne bírná...hónapokig ment a gépem 3giga felett...de ennyire félsz akkor simán rá lehet rakni a bordára egy 4 centis ventit...[link] 420 max a a borda nem bírja és nem a lap... -
Gorneck
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged