- One mobilszolgáltatások
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
ati2
őstag
Sebeségre jobb a kisebb szorzó nagyobb fsb, csak hát fix 6x-el lőttek az energia takarékos módnak.
Ráadásul a 480-hoz drága ram is kell + egy csomó fesz neki (superpiben kb 1-2 másodpercet számít csak).
Nálam inkább keveset fogyasszon amikor 1 hétig nonstop megy a torrent, amikor kell így is van elég kraft
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Haverom 6400-e se ment 430 fölé...illetve ment, de szénné fagyot...ezen a 430-as fsb-n nem tudtunk sehogy túllépni...se fesz adagolással se szorzó visszavétellel...
Használok 1-2 segédprogit (főleg xp tweaker cuccot) ami nem akart jól működni...lehet én voltam a pancser...
Vmi driver hibára hivatkozott...volt kékhal is...
Véglegest nem próbáltam...lehet az volt a baj.

Hétvégén úgy néz ki melózok, pedig simán felmennék...480at is bírja a ramom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem emlékszem rá pontosan de mintha bő ~20% körüli különbség lenne teljesítményben. (965<975)

Vmi driver hibára hivatkozott...volt kékhal is...
Véglegest nem próbáltam...lehet az volt a baj.