- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
#64791808 #4873 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy a vinyóidnak van fizikai értéke OK, van rá gari! Nem nagy gond.
De mit szólsz ahhoz, amit én könnyen el tudok képzelni, hogy egy kis instabilitás miatt, mondjuk READ vagy SEEK parancs helyett egy WRITE parancs megy valamelyik vinyónak, tán az is elég ha egy bitet eltéveszt az IDE driver a megfelelő helyen, ez nagyon eröltetett de nem zárható kide pl memória/proci tévesztés miatt a FAT megváltozik és úgy íródik vissza, az is finom.
Lehet hogy észre se veszed a hibát, de lehet hogy az 1.6TB adat között már most is van, ami megváltozott és erről nem is tudsz. Engem nagyon zavarna ennek a tudata is.
Én ezt már (vagyis csak hasonlót) megtapasztaltam ugyanisJókis VIA chipsetes ECS alaplap Athlonnal... Valahogy az IDE kezelése a lapnak kissssé megváltozott 3 éves korára. Lehet hogy sose volt tökéletes de akkor bukott ki igazán, amikor már 3-asával voltak a 80-as vinyók. Másolása közben CRC hibák lettek a tömörített fileokban, akadt bekockásodó film is. jobbnak láttam MINDENT kidobni mert leelenőrizni szinte lehetetlen.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DJI topic
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest