- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
Aktív témák
-
törölt tag
Tenkjú, bár a linkelt oldalon írt jelenségek nálam nem tapasztalhatók. Egyelőre kérdéses az is, hogyan csináljam meg a frissítést floppy drive nélkül, de megpróbálom ráműteni egy boot-olható dvd-rw-re.

Egyébként a külön LAN-kártyát kipróbáltam és úgy tűnik, bejött. Nyamvadt kis Realtek 8139C-s KTI ''kártya'', alig vastagabb, mint az ujjam
, már több, mint öt éve szolgált nálam, és hiba nélkül üzemel az új gépben is. Átszereltem, az XP felismerte a saját drivereivel is, de a frissített driver-t raktam alá (a régi gépen is ezt használtam), aztán hipp-hopp, már ment is. Belőttem az emulét, hadd menjen a háttérben, aztán nyúzni kezdtem a gépet. Délután 3-tól este 10-ig netezés, zenehallgatás, filmnézés (dvd és avi), kb. másfél óra játék (CoJ), tesztek (3DMark05 kétszer is), és semmi baja nem volt, minden korábbi anomália megszűnt.
A linuxomat még nem próbáltam, majd ma azt is update-elem, de szerintem már azzal sem lesz gond.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest