- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Gorneck #2520 üzenetére
most fejből nem megy
, de szerdán részletesen leírom... (de tényleg semmi extrát nem állítottam be... majd resetelem a BIOS-beállításokat és utána leírom, hogy melyik menüpontban (pl.: Wake-On-Click v. vmi hasonló neve van, a duplakattra feléledő BIOS-funkciónak..
az is cseszik működni, pedig először működött...) mint állítottam be)
Egyébként tök mindegy milyen FSB-t állítok be 7-es szorzó mellett... csak akkor nem bootol/postol, ha a feszültségnél az automatát átállítom manual-ra...
kipróbáltam 7x440-en is, amin stabil volt, de amint hozzányúltam a feszekhez, cseszett bebootolni...
''F9? Rev3.3 nak nincs F9es biosa...''
hupsz, akkor mintha nem is kérdeztem volna semmit...
viszont erre a tök láma kérdésre válszolj nekem kérlek:
az a mocsok kis ''System volt Not optimized'' felirat neked is villog jó beállítások mellett?
Kicsit frusztrál, hogy mindent (azt a pár dolgot!) a leírásoknak megfelelően beállítok a tuning-résznél, de ha hozzányúlok a feszhez behal a gép... míg másoknak tökugyanazokkal a beállításokkal indul...
Na majd akkor szerdán.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest