- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
-=Flatline=-
tag
Jó, végül 2.82 lett a vége, F4 biossal Ds4-ben.
A kingmaxokat nem akarom kidobni, inkább nem veszek raptort, de veszek 6600ost, aztán meglátjuk mi fér ki a csövén.
Oh shit.... -
-=Flatline=-
tag
Nah akkor help nekem is.
SL9SA b2, ds4, f3 bios. Előtte p5b sima lap. Kétoldalas kingmax 1g per modul ddr2, össz 2g. 400on nem stabil, pedig 1.345 vcore, +0.3 mch, +0.1 pcie, plusz 0.3 fsb, plusz 0.1 ram.
A vicc az, hogy a p5b lapban két 512-es modullal (667essel) windowst telepítettem 3.1 ghz-en, majd elkezdődött a benchmarkolások után a fegyogatás, majd onanntól annyit romlott a dolog, mikor a két 512est eladtam az előző lapommal, hogy vettem egy ds4-et dühömben. Most 2.78 körül állok és a prime végre megy 1 órája, de nem hiszem el, hogy ne én basznék el valamit. Mennie kell a procinak jóval feljebb is, milyen beállítást szúrok el?
Vagy egyszerűen a stabil és a stabilnak tűnő mhz-k között olyan 2-300mhz van?
Ram auton végig, próbáltam 5-5-5-12vel forceolva is, nem sokat segített. Nem hinném, hogy a rammal van gond. Várjam az F4 biost, vagy törődjek bele, hogy 2.78 körül állok meg?
400-as zalman táp, nem lehet gond, noha x1900xtx van benne, 7 vinyóval, de jelenleg csak egy vinyó.
A p5b fagyogatás az órányi játékok után volt, a 3dmarkok tökéletesen lefutottak, óriási differt látok a 3.1 stabil winboot és az ''alig bemászik windowsba a ds4'' 2.9 körül dologban.
Wtf?Holnap megyek a raptor X-emért, ha az összképet teljesítményben lerombolja (plusz dolgozni sem tudok stabilan) azért, mert leszbizik a lap, akkor magamra kenem a vattacukrot komolyan.
Any ideas?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest