Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Köszi a kimerítő választ, de sajnos ez nem oldja meg azt a problémám, hogy én 99%-ban fejhallgatót használok és azon nagyon soványan szól. Bár most próbáltam és a hátlapi csatin kicsit jobban szól mint az előlapin, dé még így is gyengécske

Kérdéseidre a válasz :
1. nekem is relative csöndes a gépem, de a tekercsek sípolását erősebb zajnál is jól lehetett hallani a DS3-nál. Bizonyos grafika megjelenítésénél erősödött, pl a BIOS-ban ha beléptem egy belső menübe akkor erősebb lett. Viszont pár nap után mintha enyhült volna a hangja, vagy szinte el is hallgatott. És nem csak tuningnál jött elő.
Valószínűleg példányfüggő, hogy van-e és hogy milyen erősen hallatszik.
A DS4 ebből a szempontból jobb, vagy csak szerencsésebb voltam, de alapon nincs hangja csak nagyon erős tuningnál és full terhelésen csinálta, pl 450-es FSB és stressteszt alatt
2.erre már adtak választ, de hogy pontosítsam ismét, ha FSB-t állítasz akkor a CPU és a RAM feszültséget automatiusan megemeli( CPU nak kb +0,1V-ot ad a RAM-okat pedig 2,1V-ra állítja) , amennyiben azok NORMAL állásban vannak a BIOS-ban, ha ezeket kézzel elállítod akkor természetesen a beállított értékeken maradnak.
Erről jut eszmbe, hogy DS4-nél sokkal finomabb osztásban és sokkal többet lehet állítani a feszeket, már ha ez számít valakinek
pl RAM esetében 0,025V-jával lehet emelni. -
slett27
addikt
válasz
Bile Demon
üzenetére
Hát ez elég kimerítő válasz volt, el is mentem vhova...

-
Tithian
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Annyi feszt ad, amnnyit beállítasz. Ha ''auto''-n hagyod a beállítást, akkor emeli saját belátása szerint.
Meglepődnék, ha ilyen új alaplapnál jelentkezne a sercegés, de majd egy tulaj elmondja, mi a helyzet.
Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

pl RAM esetében 0,025V-jával lehet emelni.