- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #3467 üzenetére
Hmm, és egy bios friss eddig tart?
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #3463 üzenetére
De ez a Veritech nem over féle igaz? Nekem a dualba való működés is nehezére esett, de az F5-ös bios segített...
Ezt nem csak te véled felfedezni, hanem én is!400 felett eddig minden ramommal vége volt a jóvilágnak, pedig sokmindent próbáltam...
Good ram pl 2 lapban is 400-ig megy...
Régi bios? F1-F2?
Amúgy nem rossz kis lap... -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #3464 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #3461 üzenetére
Mi is volt a gond?
-
Gorneck
legenda
''Pedig ez így van...1db DQ6, 2db DS3, 1db DS4 lapnak is 400-420 a vége. Ebből a 4 lapból 3 400-405 között meg is áll.
1db DS3 és 1db DS4 2*512/800-as good rammal lett tesztelve amivel 400-ig ment a lap erőlködés nélkül...felette 1-2 fsb-vel, már fagyott vagy nem is bootolt. DQ6-ba ugyan ilyen ram csak 2*1gb került ami ha jól emléxem 420-ig ment. Vasárnap ki lesz próbálva egy DS3-ba, ha abban is ez a vége, akkor ezzel a rammal ennyit bír a lap sztem. Szal vagy chipset bug vagy bios... ''
Elindult leállt, elindult leállt vagy be se kapcsolt?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Anno achilleus-szal egy szállítmányból kaptunk lapot...szal nem hinném...tényleg kéne egy ram, amit tuti bírja 1:1-be a 450-et...
Nekem nem tetszik a p5b, a deluxe meg drága és tele van olyan dolgokkal rakva ami nekem nem kell...
Olcsóbbat meg minek vettél volna? Asrock, Msi köll a francnak... -
Gorneck
legenda
Pedig ez így van...1db DQ6, 2db DS3, 1db DS4 lapnak is 400-420 a vége. Ebből a 4 lapból 3 400-405 között meg is áll.
1db DS3 és 1db DS4 2*512/800-as good rammal lett tesztelve amivel 400-ig ment a lap erőlködés nélkül...felette 1-2 fsb-vel, már fagyott vagy nem is bootolt. DQ6-ba ugyan ilyen ram csak 2*1gb került ami ha jól emléxem 420-ig ment. Vasárnap ki lesz próbálva egy DS3-ba, ha abban is ez a vége, akkor ezzel a rammal ennyit bír a lap sztem. Szal vagy chipset bug vagy bios... -
Gorneck
legenda
Vki látott már olyan dos-os fagyást ahol érdekes színekbe pompázott a képernyő?
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #3065 üzenetére
Sztem az új procik annyira nem bírják már...emiatt hibázik a ram is, de kitudja, hogy másik lap hogy reagál ezekre a hibákra...lehet másik lapban ugyanaz a proc+mem jobban megy és ''stabilabb'' is...
Nálad egy 900-at 1:1-ben tutin menő memóval lehetne próbálkozni, de kevés az ilyen 2*1gb-os modul vagy piszok drága... -
Gorneck
legenda
Sokan képtelenek elfogadni még mindig, hogy nem olyan eredménnyel zakatol a procijuk, ahogy azt az előzetes tesztek alapján kéne tudniuk...
Nekem 1.6 is elég. Tegnapi tömörítési sebesség is eléggé meggyőzőtt arról, hogy 1.8-on is iszonyat gyors a gépem...400 körüli fsb-nek azért örülnék és ezt elvileg tudja is a lapom, ha meg felette megy, akkor ez ma ki is fog derülni...400 fölé alig akar menni akkor nem sok értelme van egy 800as rampárnak mivel az árából vesz az ember 2*1gb/667-es ramot... -
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #3028 üzenetére
Miért nem emeltél semmit mikor a ram is kap 2.1-et meg a proci is kap 1.4-et? Talán még az mhc is kap pluszt...
Kezd el cserélgetni a cuccaidat attól biztos boldogabb leszel...800 szép eredmény a kingmaxtól bár sztem még kéne menni feljebb is 20-30mhz...vkinek mindene meg van hozzá csak épp a procijának van vége 400-435-nél, akkor még mit szeretnél?
Holnap megnézem a Goodramot, ha az jó és 400-450 között muzsikál vele a gépem, akkor megrendelem...ennyi... -
Gorneck
legenda
Holnap lesz lehetőségem 2*512/800-as Goodram kipróbálására...kíváncsi vagyok mit bír, majd nálam...
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged