Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
Üdv! Én is ugyanzet kérdeztem és igen 20 pines táppal is megy a lap! Lehet venni átalakított,de az csak parasztvaktáí mivel az áram úgyanazon a vezetéken folyik(24pin a 12v terheléselosztására van kitalálva). Gyenge táppal ezért nem éri meg próbálkozni,de látom neked márkás van. Jol irtad az igazítást ,de ha pl megnézed a gigabyte oldalán az alaplap képét ott le is van takarva a +pinek helye,ezze is jelezve,hogy nem kötelező használni! by
A videókártyának nyugodtan rádughatod azt a +12v-ot,de elég a kártya saját csatija is!(az inkább a crossfire-hez van úgy tudom)
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
most akkor van egy kérdésem! Tehát lehet kapni külön ds4 965g-s lapot is és 965 p-is? A g-st kezdték el most gyáratni csak vagy abbol is van már rev 1 régota? nem igazán értem
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Hát nem tudom lehet ez nekem magas,de ha semmilyen modon nincs összekötve a két kártya akkor hogy tud müködni? elvégre azért kell hozzá a hid, ati-nál meg a kábel kell,na meg egy spéci kari! na most ha venék még egy 7600gst-t akkor én is tudnák simán sli-t használni? mondjuk amenyibe 2 7300gt kerül abol böven kaptál volna te is egy 7600-ost ami hozza a 12000pontot 3dmarkban! Viszont szép az sli konfig!
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Sikerült már valakinek Rev.2-es lapot kifogni? Még egy fél hónapot várnom kell mire beszerezhetem a lapot,de nem hinném,hogy az rev.2-es lesz.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Gigabyte honlapján kitették a Rev 2-es jelölást a ds4 mellé!
Jólenne egy olyat kifogni,de erre szinte most 0 az esély.
Ds4-hez az F6-os a legújabb bios ugye?
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Ugyebár a lapon két bios chip van,tehát frissítéskor mindig csak az egyiket frissíti a lap ugye? a másikon mindig az alap van.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Ha minden jól megy jövőhéten meglesz a ds4-em! Remélem jól döntöttem,hogy ezt veszem p5b d helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest