- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Agyas
aktív tag
Hali
Nem bonyolult:
Bioszban az uccsó menüben van olyan hogy CPU Host Clock Freki és azt rakd 333 ha bírja 380 majd 400 És mindig futtass ortos tesztet mondjuk 20 percig és igy keresd mega Cpu végét.
Procifeszt fixáld 1.325-re.
Ramnak mondjuk adj 2.1V-ot
Másnak nem kell fesz (max +0.1)
Memória időzítéseket Ctrl+F1 et nyomsz fömenüben és ahol az FSB-t meg a feszeket állítottad ott lehet időzítéseket is állítani
Remélem segítettem -
tkesy
addikt
Az én olvasatomban, ez annyit jelent, hogy okt közepén volt ( vagy csúsztak vele és lesz) a bejelentése a rev.2 -es lapoknak, amik teljes mértékben támogatják a Kentsfield-et...
Addig meg itt van egy lista, azokról a lapokról amik kompatibilisek a Kentsfildel...
A mostani rev 1-es lapok meg bioszfrissités után támogatják a Core 2 Quad-ot.... Kivéve a 945P deszkák...
Én igy értelmeztem, de majd jön egy profi angolos és majd leforditja szó szerint... -
tkesy
addikt
Párszor már le lett irva, hogy a GA 965G-DS4 -ből van rev.2 -es verzió, és nme a GA 965P -DS4 -ből...
GA 965G-DS4 [link]
GA 965P -DS4 [link]
Ha esetleg mégis GA 965G-DS4-et vettél volna, akkor vagy a DS4 felirat után, vagy a pci slot-ok közott szokott rászitázva / ragasztva a ver. szám...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged