- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
Aktív témák
-
Agyas
aktív tag
Hali
Nem bonyolult:
Bioszban az uccsó menüben van olyan hogy CPU Host Clock Freki és azt rakd 333 ha bírja 380 majd 400 És mindig futtass ortos tesztet mondjuk 20 percig és igy keresd mega Cpu végét.
Procifeszt fixáld 1.325-re.
Ramnak mondjuk adj 2.1V-ot
Másnak nem kell fesz (max +0.1)
Memória időzítéseket Ctrl+F1 et nyomsz fömenüben és ahol az FSB-t meg a feszeket állítottad ott lehet időzítéseket is állítani
Remélem segítettem -
tkesy
őstag
Az én olvasatomban, ez annyit jelent, hogy okt közepén volt ( vagy csúsztak vele és lesz) a bejelentése a rev.2 -es lapoknak, amik teljes mértékben támogatják a Kentsfield-et...
Addig meg itt van egy lista, azokról a lapokról amik kompatibilisek a Kentsfildel...
A mostani rev 1-es lapok meg bioszfrissités után támogatják a Core 2 Quad-ot.... Kivéve a 945P deszkák...
Én igy értelmeztem, de majd jön egy profi angolos és majd leforditja szó szerint... -
tkesy
őstag
Párszor már le lett irva, hogy a GA 965G-DS4 -ből van rev.2 -es verzió, és nme a GA 965P -DS4 -ből...
GA 965G-DS4 [link]
GA 965P -DS4 [link]
Ha esetleg mégis GA 965G-DS4-et vettél volna, akkor vagy a DS4 felirat után, vagy a pci slot-ok közott szokott rászitázva / ragasztva a ver. szám...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest