- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Lipton
őstag
Ugyan miért?
Maradjunk a realitásoknál. Ha egyszerre 3 vincsi megy maxon, még az is csak nagyon optimális esetben használja a 133 megát. Ilyen pedig nem hiszem, hogy túl sokszor előfordulna egy átlagos felhasználónál. A legtöbb gépben két vincsi van, ennyit bőven ki tud szolgélni a sima IDE is.
Minek a mai világban 4 vincsi egy gépbe?
Amúgy pedig nem azt írtam, hogy az összesített sávszélessége ugyanannyi. Azt írtam, hogy egy SATA vincsi semmivel se gyorsabb mint egy sima IDE. Én a sebességről írtam, nem pedig a buszrendszereket hasonlítottam össze. A mechanika teljesen megegyezik, csak a csatólófelület más, attól pedig nem lesz gyorsabb.
Kár volt ebbe belekötni.
Aktív témák
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest