- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
1. Ilyen szempontból mind1 melyiket veszed. Ha szükséged van a plusz fícsörökre akkor DS4.
2. Igen.
3. Igen. Mindkettőre.
4. 3-sal válaszoltam.
5. Lehet. Sztem semmi.
6. Legújabb mindkét lapnál.
7. Semmit. Pcie frekit lehet fixálni.
8. Bírják.
9. Elviekben a ramnak kell majd sztem. Nekem ultram van ugyan, annak +0.2v kellett 800 4-4-4-12es időzítéshez. Lehet kell némi plusz a procinak is.
10. Asus P5B, Abit AB9 Pro. -
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon #231 üzenetére
Sajna nemtom, de semmi jót...
-
Gorneck
legenda
Volt akinek eddig gondja volt az eist-tel?
2800/1.312 37/55 fok a proci.
2400/1.05 32/50 fok a proci. -
Gorneck
legenda
Az auto fesszel semmi bajom az új bios nagyon jó lett. Némi plusz sávszélért+sliért nem fogok drágább lapra váltani, mert semmi értelme...olvasgatva a többi topikot is vergődnek csak az emberek és az eddigieknél több hasznot hozva a kereskedőnek...aki megteheti tegye. Én mai napig nem találtam olyan lapot amire váltanék szívesen...
Napok óta 400as fsb-n 4-4-4-12-es időzítéssel 800on ketyegő rammal beton stabilan megy a gépen boinc mellett kódolgatva...egy szavam nincs erre a lapra és erre a procira. Alapon is bőven meghajtja a VGA-m. Szal én teljesen elégedett vok. -
Gorneck
legenda
Nos, felment pár napja az ''újabb'' F7-es bios...észrevétel:
400as fsb-n nem volt dupla start, pedig mindenhez hozzányúltam kivétel a feszekhez.amik sztem vmilyen szinten stabilabbak lettek...
fsb: 400, 1:1, 4-4-4-12-ben a ramok és eddig nincs gond... -
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23 #20 üzenetére
Fülessel a fejeden pláne...max azt veszed ész, hogy nincs már senki a szobába!
Amúgy a gyári venti leszabályozva is jól hűt és nem is olyan hangos...fullon pörögve félelmetes a hangja... -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #16 üzenetére
Anonymus23-nak is...
Coolbits nevű progit gondolom nem kell bemutatni...ugye magától be tudja lőni az kártya ''max'' órajelét...ami nekem 580/836 lett. Gondoltam, ha már van olyan menüpont a biosba ami elvileg plusz kakaót ad a kártyának, akkor miért ne...no turbo-ra állítottam, ahol a gpu-t még a gyári órajelre sem tudta belőni és a ramon is csak minimálisat húzott...ugyan nem próbáltam ki fast-on és nem is 3dmarkoltam, hogy hibázik e a kari, de számomra elég érdekes volt ez az egész...holnap lesz időm ismét neki esek a dolognak...
Más esetleg tapasztalt hasonlót?! -
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23 #12 üzenetére
Vmit elrontottál akkor a szabályzásán...
-
Gorneck
legenda
Nahh kérem...
A héten volt időm szütymörögni az új kártyámmal...
Van a biosba egy graphics booster menü auto, fast és turbo beállítással ha jól emléxem...ezt próbálta vki?!
Kíváncsi vagyok ki mit tapasztalt, mert én elég érdekes dologra lettem figyelmes...
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged