- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Darkmilka #1282 üzenetére
Inkább DS3-at vegyél, mert a DS4 heatpipe hűtése nem a legjobb. Körbemelegíti a rendszert.
DS3 olcsóbb és tuningban ugyan annyit tudnak, egyforma tartósak (mind a kettőn szilárdelketrolitos kondik vannak).
400-as FSB biztos tud alapfeszen mind, az én DS4-em +0,1V-al ami ugye annyira minimális eemlés, hogy drop miatt kb az a valós alapfesz (vagy még annyi se) 450-et tud. Az más kérdés 4400-ből milyet fogsz ki.
Lehetőleg Rev 3.3-asat vegyél, mert az tutira támogatja az újabb 1333MHz-es rendszer fsb-s procikat.
mod:
tuninglistaa link alján: ki mivel meddig... [link]
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Darkmilka #278 üzenetére
Hmm...sztem így nem fog kiderülni számodra hogy P5B vagy DS3 ha ilyeneket kérdezel mindkét topikban.....mit szeretnél tudni? mindkét lap jó minőségű, jól tuningolható stb....szimpátia ár külső esetleg plussz felszereltség alapján dönts
mod.:ja és miért lennének hibái? ezt nem is értem.....
[Szerkesztve] -
danee91
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest