- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Nekem ugyan DS3 lapom van, de amennyire tudom, a két lapnak nagyon hasonló BIOS beállításai vannak.
Mindennapos használatban 3,2GHz-en járatom a 6420-as procimat (FSB 400MHz, BIOS-ból 1,375V procifeszültség, +0,1V MCH, +0,2V RAM), így Orthos alatt sem melegszik 50 fölé (CM HyperTX2 hűtővel). Ennyin szerintem neked is simán fog menni.
Max. stabil órajel 3,44GHz volt, ehhez 1,5V-ot kellett beállítani a procinak BIOS-ból, 2,1V-ot a RAM-nak, +0,1V-ot az MCH-nak és +0,1V-ot az FSB-nek. (Így viszont az Orthos alatt 70 fok főlé is felmelegedett a proci.) -
rob5
aktív tag
Bátran felrakhatod a f11f ds4 rev1 tökéletes, a tuning is tökéletes vele.
Kicsit jobban tesztelgetve sikerült a 4x1024 kingmaxokat 910 mhz [link]stabilan mük bírni és csak +2 voltot kaptak.Az fsb wallja a procnak eddig 383 -4 volt ezt még nem néztem hogy változott -e , de az ellőttem szólók között van akinek jelentősen 450 ről 500 ra nőt.
Linkeltem be képeket előzőleg már elméletileg müködik a 8200 vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest