- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob5
aktív tag
Üdv Tlac!
Úgy látom a 965p ds4 e8400 combód maradt, sikerült valami új eredményt elérni a wolfi párosítással?
A múltkor is megszerettem volna kérdezni a feles szorzó egyátalán működik ezzel a lappal és F12a biossal valamint a ramosztó csak 2 és semmi más?
Meghagyom én is a lapot sajnálom elherdálni piti pénzért 8400 vagy 8600 lesz jövő év elején a jóbarátja, a recesszióremélem csillapodik, árak mostanában az egekben
-
rob5
aktív tag
10 szorzó, ezért kell a e8600
, szerintem is a memória vezérlő nemrég cseréltem 1066 4x1 gb kigmaxokra 800-ról 960 -ig stabil (4,4,4,14 fast) hiába állítom normalra és tág (5,5,5,18) időzítésekre akkor sem megy a lap egy tapotat sem feljebb itt van valahol a vége a mem vezérlésnek. Igen ez nem p35,45
-
rob5
aktív tag
-
rob5
aktív tag
Elég biztató eredmények a lap alján....
[link] -
rob5
aktív tag
Bátran felrakhatod a f11f ds4 rev1 tökéletes, a tuning is tökéletes vele.
Kicsit jobban tesztelgetve sikerült a 4x1024 kingmaxokat 910 mhz [link]stabilan mük bírni és csak +2 voltot kaptak.Az fsb wallja a procnak eddig 383 -4 volt ezt még nem néztem hogy változott -e , de az ellőttem szólók között van akinek jelentősen 450 ről 500 ra nőt.
Linkeltem be képeket előzőleg már elméletileg müködik a 8200 vel. -
rob5
aktív tag
OK, 45nm works on GA-965P-DS4 Ver1.0 with F11F Beta Bios a quad se gond kis tuning is belefért amint látom
[link] -
rob5
aktív tag
Kipróbáltam
alapon megy na mondom vissza a régi beállítások tuning 9x381-382 ram 4 4 4 12 turbo nix boot F10 vissza minden fasza.
Ami újdonságot látam a biosban hogy mostmár a szorzót is látod a cpu multi résznél valahogy igy jeleniti meg pl: (9x200 ) ez nekem az alap
Lehet, hogy az új procikkal jobban muzsikál majd hát röviden ennyi marad a jó öreg régi stabil f10, írd meg te mire jutsz majd.
Biost természetesen load deafult alapon frissítettem. -
rob5
aktív tag
Fogom,
ha lesz egy 8400-8500 -ös farkasom nem látom még értelmét feltenni , de lessz egy kis időm próbaképpen fellököm, lehet 4300-asom még egy kicsit megy feljebb is , de ez a szar wallos 385 nél max , pedig 1.39v viszi a 3420mhz et már közel egy éve igy használom.
Reménykedhetünk még hivatalosan is kijön később, szvsz és ez a lényeg valami elkezdődött a giga 965 frontján és nem kell sok tulajnak dobni a lapot.Itt még nem nagyon reménykedtünk[link]
-
rob5
aktív tag
Bezzeg a Asus tudja és tudja és tudja
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=5411
mi a picsért nem müködik a link már régen fórumoztam -
rob5
aktív tag
Úgy látom ds4 rev 1 is müködik az 1333-as procikkal csak natívan nem támogatja manuálisan kell belőni valahol ezt olvastam csak azért hoztam fel mivel visszaolvasva többen kérdezték ill egy kis bizonyíték.
http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1246019&page=512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest