- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfajet
csendes tag
Üdv minden kedves fórumozónak!
Kbmájusban szeretnék egy zsír új,elég korrekt konfigot összeállítani magamnak..Mivel eleddigf is elég sok topicot olvastam itt a ph-n,és segítőkész embereket láttam,ösztönzött ez engem,hogy kikérjem a véleményeteket..
Teljesen tanácstalan vagyok a mostani alaplap,proci kérdésben..Nem tudom,mennyire lesz érdemes április környékén alaplapot venni.AMD fan lévén,biztos,hogy athlon64-em lesz,csak azt nem t'om,hogy milyen ,melyik típust,mennyre lehet húzni,hol érdemes venni,boltban,vagy tuti biztos tuningoltat magánkézből,ami ki van próbálva,így nem vennék zsákbamacskát.A 2800,as,vagy a 3000-es érné meg jobban,most egyelőre drágák (szvsz),ennél gyorsabbra nem ruháznék be..754-est,vagy 939 est érdemes vennem?Mi a különbség a kettő közt?Így hát ez az alaplap tokozását is befolyásolja,tudom,de közepes,léghűtéses,(Zalmann) megoldásra,melyik alaplapmárkát ajánlanátok azért a mostaniak közül,mert ezeknek is lejjebb megy majd az áruk addigra remélem..Gigabyte,asus (úgy tudom,elég drága)msi,epox?Mennyire kéne figyelembe vennem azt,hogy PCi expresses legyen,vagy jó lesz még pár évig az AGP 8X-os is?Ennek ellenére érdemes az előbbibe fektetnem a pénzem?Közepes tuningra gondoltam,tehát semmi vízhűtés,emiatt a corefesznek sem kell az egekbe szökniük..Valszeg lesz benn egy dvd író, SATA-s vinyó,semmi extra...Jut eszembe a DVD íróval lehet CD-t is írni?
Bocs ha túl lamernek tűnök,de még csakkezdővagyok a témában..
Ja,az új X800 XT AGP-s,vagy PCI-E-s ? -
Monya78
veterán
Gigabyte alaplapok senzorai jól mérnek??? 10 fokkal többet mutat mint a régi alaplapom...
-
Monya78
veterán
A CPU Fan nevezetű progit valaki tudja használni gigabyte alaplapnál???
Mert Én még nem jöttem rá, hogy lehet benne ventillátor fordulatszámot csökkenteni... -
hcstuning
tag
Nem én választottam ahogyan az alaplapot sem. Egyedül a deszkát, meg a RAM-ot adtam meg a pasinak mármint, hogy milyen legyen. A RAM-t azt vette amit mondtam. A VGA kártyának nem tudom miért ezt az alapot rakta bele, mert azért szerintem a többi harver egészen jó! Csak a videokari rontja az összképet
. Mind1 ez van.Üdv: hcstuning
-
hcstuning
tag
Megvan a gépem. A konfig alattam látható.
-
hcstuning
tag
válasz
Alvin_ti4200 #167 üzenetére
25-30 rugó körül szerintem.
-
hcstuning
tag
Mármint régebben írtam az alaplap típusát, és ahoz kérek tanácsot.
-
hcstuning
tag
A venti nem tudom, hogy milyen de a bordák elég nagyok. Na mindegy. A topic egyébként a Gigabyte alaplapokról szól az AMD jóvoltából. Milyen videokártyát ajánlotok bele(hogy legyen topichoz illő kérdés)?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
hcstuning #162 üzenetére
Nem olvastam a topikot, milyen ventiről van szó? Amúgy nekem nyitva van, de nincs benne rendszerhűtő, szóval szellőzés attól még nem nagyon van, de legalább hűvösebb egy picit. Így megy a gép a TT V9 CM-mel 1800 rpm-en 44/49-en(System/CPU), teljese terhelésnél ez felkúszik 49/54-re.
-
hcstuning
tag
Helóka. Elvileg már tegnap lett volna gépem, ha hozzák, de ma is csak reménykedni tudok. Úgy látom megcsappant ennek a topicnak a nézettsége, talán azért, mert nincs aktuális kérdés? na jó akkor itt van egy: szerintetek alaphelyzetben a mostani gépem egy olyan tíz percnyi járás után 47fokos!nem semmi. ötletek?
-
hcstuning
tag
Hi! Na végre lesz új gépem. A Gigabyte alaplapra lesz! Nem kell szenvednem ezzel a régivel, hogy mikor szándékozik elindítani egy játékot meg ilyesmik. Ha meglesz szólok. Kb. ehy hét, mert most sulinet miatt üres minden
. A további konfig.ot majd, ha meglesz. Üdv: hcstuning
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #159 üzenetére
Konkrétan USA-ra és NY-Európára gondoltam
-
hcstuning
tag
Bocs megint nem ide akartam írni
-
hcstuning
tag
Bocs elírtam: Underground és nem 35 hanem átlagba 28 az alaplap.
-
hcstuning
tag
Köszönöm a hozzászólásokat mely tulajdonképpeni teljes káosz volt. Amiért indult a topic arról nem nagyon volt szó, de azért nem volt kihagyva. Úgy gondolom az ilyen nézeteltéréseket nem itt kéne megbeszélni.
Na mind1.
-
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #149 üzenetére
Túl sok a szerintetek véletlen vagy emberi hülyeség/tudatlanság következménye
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #153 üzenetére
Így van, én is ezt mondom.
-
Alvin_ti4200
félisten
Na jó, részemről ma estére a téma lezárva, a topik indítójának üzenem: Gigabyte 7N400-Pro2. Köszöntem
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #151 üzenetére
Ha tudnád mit kibírt már ez a lap, nem kérdeznél ilyet.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #144 üzenetére
Minek?
Jobb? Nem.
Stabilabb? Nem.
Jobban bírja a tuningot? Nem.
Olcsóbb? Nem(a kiegészítőket hagyjuk, én nem ezek alapján veszek valamit).
Akkor? -
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #140 üzenetére
Olyan országokba is fogy az abit ahol pénz nem gond
-
Viktor77
titán
válasz
OFF
Hopp, hopp. Most nézem, megint ti4200 a neved. Miért?
ON
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Érdekes, én valamennyire értek hozzá, mégis Abitot vettem.
-
-
Esmein
nagyúr
ecsre ? érdekes lenne, ha igy lenne az ecsnek is lenne igényes tuning vagy akármilyen okból nevezetes lapja.
-
Viktor77
titán
Na, részemről zárom a vitát, sztem nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy a topicindító ebből nem fogja tudni eldönteni mit vegyen.
Sztem vegyen Gigabyte-ot, csak aztán ne itt nyavajogjon ha valami nem okés. -
GigabyteFan
aktív tag
válasz
GigabyteFan #134 üzenetére
az abit egy kis sufni cimkéző cég aki az ecs alaplapokra nyomja a cimkéjét ...
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #133 üzenetére
Rosszul....
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #129 üzenetére
Neeem, te vagy okos!
-
HiperG
addikt
De processzor itt nem vitatkozom
Azt itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29973
(csakhogy villoghassak mennyire átlátom némelyekkel ellentétben a PC piacot)
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan #124 üzenetére
És mégis, a Gigabyte szeretne csak feleannyi lapot eladni mint az ABIT. Ez egyre érdekesebb.
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #124 üzenetére
Nem tudtam nem elolvasni
Deha abitos gépet rakok össze akkor az általam összeállítot gépet is szarnak nevezed -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #120 üzenetére
Vannak dolgok amig tullépnek a szerencse határán..
Ne keress összesküvés elméleteket csak lásd az igazságot és ami mögötte van...e z a mottóm -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #118 üzenetére
Monnyuk van olyan is aki -X es Asus lapokat is foggal körömmel védi: Kirbly
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #115 üzenetére
Ezzel megint a lelkembe tapostál.. tudod te azon kevés emberek közé tartozol aki kétségbe vonja azt hogy az általam összeállított gépek yók
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #106 üzenetére
Én pl. asussal is szívtam bár az -X volt azt ugye teis elismered hogy -X es lapok télleg nagyon szarok...
DFI szerintem nagyon yó csak drága..
Láttad pl. az nForce2-es alaplapjuknak az új B-s változatát (ld. hardocp) nagyon yó
Gb is jólehet csak nincs okom arra hogy inkább azt válasszom ez helyett szal mind1 -
GigabyteFan
aktív tag
ASUS : tényleg jók
ABit: mióta az ECS csinálja KAKA
DFI: jó erős másodvonalas gyártó, és nem is rossz
MSI: nagy marketing szar alaplapok abit közeli halálozás sokkal drágábban
Gigabyte: az ASUS mellet az egyetlen valamire való gyártó
szóval
1 vonal:ASUS és Gigabyte
2 vonal DFI, Epox, Chaintech
ennyi -
zsoltee10
addikt
nem flémelni gyerekek! megyek aludni, addig ne essetek egymásnak!
kimondom a végső szót, szerintem Asus a7n8x. -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan #97 üzenetére
Tudod qrvára felb*sz hogy megkérdezik bárhol milyen alaplapot vegyek és én bemegyek szerényen abitot ajánlani és ugye megjelensz és fennhangon terjeszted az nem úgy van... ezzel engem égetve...
Nekem nemkell elmondanom mit gondolsz aitról mert tudom... De pl. láthattad A64-es alaplap tesztet abban pl. az Abit lapja a legjobban felszereltebb az összes közül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest