Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Konkrétan USA-ra és NY-Európára gondoltam
-
GigabyteFan
aktív tag
válasz
GigabyteFan
üzenetére
az abit egy kis sufni cimkéző cég aki az ecs alaplapokra nyomja a cimkéjét ...
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Rosszul....
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Neeem, te vagy okos!
-
Viktor77
titán
válasz
GigabyteFan
üzenetére
És mégis, a Gigabyte szeretne csak feleannyi lapot eladni mint az ABIT. Ez egyre érdekesebb.
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Nem tudtam nem elolvasni
Deha abitos gépet rakok össze akkor az általam összeállítot gépet is szarnak nevezed
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Vannak dolgok amig tullépnek a szerencse határán..
Ne keress összesküvés elméleteket csak lásd az igazságot és ami mögötte van...e z a mottóm
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Monnyuk van olyan is aki -X es Asus lapokat is foggal körömmel védi: Kirbly

-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Ezzel megint a lelkembe tapostál.. tudod te azon kevés emberek közé tartozol aki kétségbe vonja azt hogy az általam összeállított gépek yók
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Én pl. asussal is szívtam bár az -X volt azt ugye teis elismered hogy -X es lapok télleg nagyon szarok...
DFI szerintem nagyon yó csak drága..
Láttad pl. az nForce2-es alaplapjuknak az új B-s változatát (ld. hardocp) nagyon yó
Gb is jólehet csak nincs okom arra hogy inkább azt válasszom ez helyett szal mind1 -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Tudod qrvára felb*sz hogy megkérdezik bárhol milyen alaplapot vegyek és én bemegyek szerényen abitot ajánlani és ugye megjelensz és fennhangon terjeszted az nem úgy van... ezzel engem égetve...
Nekem nemkell elmondanom mit gondolsz aitról mert tudom... De pl. láthattad A64-es alaplap tesztet abban pl. az Abit lapja a legjobban felszereltebb az összes közül.. -
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Mint mondtam hacsak ezt tudod ismételgetni mint a papagáj akkor inkább ne terjezd az igét, fogd be a csőrödet...
-
zsoltee10
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
nagyjából én is ezt mondom. ismerek olyan kiskert, ahol nem hajlandók abit lapot hozni, ecs még listán sincs. tömegével raknak viszont össze soltek lappal szerelt amd-s gépeket. és a statisztika nagyon kedvező. átlag 20-25 gépből 1, amivel gond van.
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Lásd #79...
Mondhattok akármit ... amig olyan gépet nem rakok össze ami elromlik addig továbbra is bátran ajánlom mindenkinek...
Mert eddig csak elismerést kelett nyugtáznom gép összeállítási tudásomat illetően
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Így van, Gigabyte rullz
Főleg a 7VAX
-
Esmein
nagyúr
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Ecsekkel nem szokott baj lenni úgyhallottam.
-
HiperG
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Mint mondtam sok embernek raktam már össze abit alaplapos gépet és mindnek hibátlanul műxik...
Ne azokra a szerencsétlenül járt embereket vedd alapul akik nagy hangot adtak tapasztalataiknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest