- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
ecsre ? érdekes lenne, ha igy lenne az ecsnek is lenne igényes tuning vagy akármilyen okból nevezetes lapja.
-
Esmein
nagyúr
válasz
GigabyteFan #84 üzenetére
Ecsekkel nem szokott baj lenni úgyhallottam.
-
Esmein
nagyúr
Én is csak szivtam nf7-el még de ez a mostani kv7 naon bejött, ez jól össze van gányva. Tetszik.
-
Esmein
nagyúr
abit kv7-en rubycon kondik vannak. Feltételezem azok azért jobbacskák.
-
Esmein
nagyúr
Én se akarok soha többet abit lapot venni. Inkább azt akarom hogy a mostani ami véletlen jó ne romoljon el és ne kelljen ujat venni
-
Esmein
nagyúr
Nekem szokott oan lenni, hogy felrakom 200*12-re meg 1.9 voltra, aszondom ez megastabil es meg csak nem is postol
nem mindig az van amit en akarok sajna.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
viz és léghűtés közt csak a hőmérsékletkülönbség van nem ? Nemtom, sztem 50-55 fok tökéletes neki.
-
Esmein
nagyúr
jameg 8 hónap múlva nekem bartonom lesz vizhűtéssel
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #55 üzenetére
belül fog meghalni a procin belül ?
azt én értem, de a feszültség csak hűtés kérdése. 1.6 volt vagy 1.9 sztem rohadt mindegy egy processzor számára, a hőtől sokkal hamarabb meghalnak a procik. -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #41 üzenetére
55 fokos full terhelésen nem aggódom, hogy 8 hónap múlva gallyrahajtódik a procim.
-
Esmein
nagyúr
1.9 volton hajtom a procim és nem tűnt fel hogy a léghűtés kevés volna. nekem a gigabyte tuninglehetőségei szegényesek.
-
Esmein
nagyúr
Ez mind igaz. De akkor is inkább egy 50-50 nf7-s mint másfélszer annyiért eny kevesebbet tudó giga.
-
Esmein
nagyúr
válasz
hcstuning #31 üzenetére
Ha veszel egy pro2-est, ami totál fullos, lesz egy betonstabil, gyors deszkád. Nem lesz vele sose fagyás vagy valami egyéb gubanc, de azért mert nem tuninglap. Nincs lehetőség olyan extrém dolgokra mint pl abit kv7-nél vcore 1.1-2.325. Gigabytenál 5% 7,5% 10% helló. Néhány érdekes hülyeség van még amit nem értek meg mint pl a ctrl+f1 ha a finomhangolást nézed a biosban. Sztem nézegess meg egy két epox lapot is. 8rda3+ mondjuk.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #27 üzenetére
Ha halott hát halott, csak 3 hetet buktam miattuk, de most már le van tojva. Nagyon zsirul megy a durci !
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Mosmé, a 3. abit tök szuperul megy és nem hagyta magát kigyakni azóta se, pedig igyekszem
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
7vt600. nézd meg mi van rajta 20 k ért. kv7 nézd meg mi van rajta 20 k ért. elég egyértelmű és eddig fagyasztanom sem sikerült, igaz 179*12-n járatom csak a duront benne.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Nagyon igaz. kv7 befigyel, most próbálom rávenni arra amit a gigabyte tudott.
-
Esmein
nagyúr
ga 7vt600-ról azt mndhatom hogy vegyél inkább valami mást, vagy nforcest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest