- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
nem flémelni gyerekek! megyek aludni, addig ne essetek egymásnak!
kimondom a végső szót, szerintem Asus a7n8x. -
zsoltee10
addikt
válasz
GigabyteFan #84 üzenetére
nagyjából én is ezt mondom. ismerek olyan kiskert, ahol nem hajlandók abit lapot hozni, ecs még listán sincs. tömegével raknak viszont össze soltek lappal szerelt amd-s gépeket. és a statisztika nagyon kedvező. átlag 20-25 gépből 1, amivel gond van.
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
nem a kondikra gondoltam, azok jók, tanult az abit a múltbéli problémákról. csak valahogy látok némi összefüggést az alkarészek minőségi különbsége, és az alaplapok meghibásodási aránya között. de lehet, hogy csak én gondolom így, és teljesen véletlen, hogy míg nf7-ből 10ből 3-4 rossz, addig a7n8xből 1-2. de mind1. nem vitázok senkivel. vegyetek abitot, én csak szívtam velük, pedig nem egy volt.
-
zsoltee10
addikt
nem akarok belemenni vitába, mert értelme nincs, csak magyarázd meg nekem, hogy miért van jóval több rossz nf7, mint a7n8x? chaintechet az ide kábel miatt említettem, nem a hűtés miatt. a kormányom pedig Microsoft sidewinder ffb, ami 3 éves, az első generáció, nem sokkal azután vettem, hogy megjelent, és akkor még nem volt menő az usb.
-
zsoltee10
addikt
hengerelt ide kábel van a chaintechhez is. gameport kell a kormányomhoz.
asuson érdekes van normális hűtés. meg dual lan. aztán mennyivel drágább? 4e? és köztudottan jobb minőségű alkatrészekből van összerakva, kint az abit nf7-s. de mindenki azt vesz, amit akar, csak elmondtam a véleményem, a flém távol áll tőlem, és nem akartam senki lelkébe gázolni.
ja, és rámegy minden gond nélkül a 7000 zalman. -
zsoltee10
addikt
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, DE: SOHA többé nem veszek abit alaplapot. SOHA. Az nf7 sem volt egy szuper lap, semmit nem adnak hozzá, gyenge minőségű alkatrészekből van összerakva, és kész. Neked jól megy, örülök neki. tényleg. Én is kipróbáltam az nf7-s lapot, de összességében csalódtam benne. Nem adnak hozzá semmit, két kábelt, cd-t, könyvet, usb kivezetést.
nem megy rá a 7000 zalman normálisan. fele rossz, amit eladnak. Eddig is paráztam az abit lapoktól, de most betelt a pohár. most vettem ic7-t, és egy napot sem ment. meghalt. volt nekem sa6, st6, nf7, ic7. ennyi bőven elég volt az abit lapoktól. az nf7 nem halt meg, az összes többi igen. de az nf7-nek se adok pár hónapnál többet. Valaki azt mondta, hogy ha levetkőzöm az abit fóbiát, teljesen normális ember leszek. hát, megpróáltam. megint megszívtam. ennyi elég volt. abitot soha többé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest