- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Pontosítok: gigabyte 775-ös lap + 2db teljesen egyforma hibás maxtor hdd, és a balinov szintén 40GB-os régebbi típusú maxtora (quantum) is nálam van.
A saját cuccaimért ha módodban áll hozhatnál egy bármilyen 400FSB-s lapot, vagy készpénz, azaz a giga lap 3K a vinyók darabja meg 1,5K!
Ja és azta 4-5db hibás lapot is hozd el légyszives, azért meg én fizetek csokival! -
Dryman
őstag
Jó lenne tudni egy biztos időpontot, vagy felőlem mehet az a barátnő közbenjárásos transzport is ha gondolod!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Na, senki többet?
-
-
Dryman
őstag
Érdeklődés szintjén hirdetem meg a lapot, mivel kedves unakatestvérem belebarmolt valahogyan a processzor foglalatba, és elhajlott 3 érintkező is!
Mivel a kisker ilyen esetben elutasítja a garanciális ügyintézést, így a lap sorsára hagyatva processzor nélkül itt fekszik az asztalomon, szemmel láthatóan elhajlott processzor-láb érintkezőkkel (3db) még a fény is máshogy törik ezeken a lábakon!
Utolsó információim szerint nem megy a lap, de lehet hogy aztán mégis üzemképes.....kipróbálni akatrészek hiányában én nem tudom, lehet valaikinekígy mégis megérne 4K-t!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest