Aktív témák
-
Dryman
őstag
Pontosítok: gigabyte 775-ös lap + 2db teljesen egyforma hibás maxtor hdd, és a balinov szintén 40GB-os régebbi típusú maxtora (quantum) is nálam van.
A saját cuccaimért ha módodban áll hozhatnál egy bármilyen 400FSB-s lapot, vagy készpénz, azaz a giga lap 3K a vinyók darabja meg 1,5K!
Ja és azta 4-5db hibás lapot is hozd el légyszives, azért meg én fizetek csokival! -
Dryman
őstag
Jó lenne tudni egy biztos időpontot, vagy felőlem mehet az a barátnő közbenjárásos transzport is ha gondolod!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Na, senki többet?
-
-
Dryman
őstag
Érdeklődés szintjén hirdetem meg a lapot, mivel kedves unakatestvérem belebarmolt valahogyan a processzor foglalatba, és elhajlott 3 érintkező is!
Mivel a kisker ilyen esetben elutasítja a garanciális ügyintézést, így a lap sorsára hagyatva processzor nélkül itt fekszik az asztalomon, szemmel láthatóan elhajlott processzor-láb érintkezőkkel (3db) még a fény is máshogy törik ezeken a lábakon!
Utolsó információim szerint nem megy a lap, de lehet hogy aztán mégis üzemképes.....kipróbálni akatrészek hiányában én nem tudom, lehet valaikinekígy mégis megérne 4K-t!
Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged