Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
*HelloKitty* #718 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen lapom van 805-ös Peintummal. 3.6 GHz-ig tudom stabilan húzni. Alapon meg nyilván jó. Én is úgy tudom, hogy ennek már Sata II.-es a vezérlője, ami gyosabb mint az I.es, de ez gyakorlatilag nem lényeges mivel a mai vinyók még a sata I. lehetőségeit is alig tudják kihasználni.
Összességében nekem jó tapasztalataim vannak vele, úgyhogy ajánlott a dolog. -
dany27
őstag
válasz
*HelloKitty* #713 üzenetére
hát ha én most vennék hdd-t akkor biztosan western digitalt vennék!!!
Ha nem számít annyíra a gyorsaság mert a maxtor a leg gyorsabb te leg hangosabb is. na jó azért annyira WD sem lassu csak a tesztben látszik meg. te nem nagyon veszed észre!
A memóriáról anyit hogy nekem kingmaxom van és tökéletes kingsotonom még nem volt.
533mhz-est vegyél ne 667est mert fúrcsa módon azt mondják hogy az 533 gyorsabb.
Ha még kell valami infó az alaplappal kapcsolatban MSN-en megtalálsz.
címem: kovacs-daniel@hotmail.com
UI: cpu-t milyent veszel??
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
*HelloKitty* #718 üzenetére
[link]
sata2-es - new generation sata
ez gyorsab, mint a sima sata -
LOTR
addikt
válasz
*HelloKitty* #711 üzenetére
nemrég raktam össze egy gépet ilyen lappal, nekem az abit lapok jobban bejönnek, de nagyon kelett a lap, ezért nem volt idő várni az abitra (abit 1 év a gar, ellenben a giga 3év, ezt döntsd el te, hogy melyik éri meg neked jobban)
de nézz be ide is [link]
samsung vinyóra meg, szerintem a 3 év gari miatt megéri
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
válasz
*HelloKitty* #711 üzenetére
nekem ilyen lapom van!! Nekem tetszik megvagyok vele elégedve.
Nekem ilyen cucokkal van megfűszerezve: Intel Pentium D 930 3Ghz (2X2 MB Cache), 2X512 MB DDRII Ram Kingmax(533mhz), inno3D 7600gst 256MB GDDR3, 160 GB maxtor sata2 hdd (na ilyent ne vegyél ha lehet, mert egy határ..)
Alapjában véve a a lap jó ár/érték arányú szentem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest