- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreamR
csendes tag
Részemről teljesen egyetértek. Jómagam is keservesen megbántam, hogy nem a jó, öreg Ghost 2003-at használtam a backupra. De sajna nekem csak az újabb (jobb???) Systemworks Premiere volt meg, amiben benne foglaltatik a Ghost 9.0 is. . Csak miután 1 órai munkával a 7 CD-t kiégettem derült ki, hogy nem olyan egyszerű visszamásolni a HD-t.
Tehát, fenti javaslatom azoknak a bajtársaknak szól akiknek csak a Ghost 9.0 van meg. Ha a korábbi verzió is kéznél van, tényleg megfontolandó azt használni.
Mellesleg a Ghost 9-cel másképpen is meg lehet szívni, én 8 CD-t égettem halálra. -
GD
őstag
az egész móka sokkal hoszabb mint egy jó kis *.gho kiterjesztéssel megoldani boot-os dvd v. cd-röl, de ezt már soxorsokhejen leírtam
amúgy télleg egy külön cd a norton ghost 9 ami önmagában recovery disk is mert bootol.. gyQözed kivárni.. -
DreamR
csendes tag
A megoldás a következő lehet, nekem bejött.
A Recovery Disk nem került rá a Systemworks telepítőlemezre, gondolom nem fért rá, hanem egy külön CD van. Ha ez véletlenül elkallódna, a megoldás a Ghost 9.0 önálló verziójának bootolható telepítőlemeze lehet. (Norton Ghost 9.0 bootable disk) Ezen rajta van a Recovery Disk. A Ghost 9.0 bootable disk-et kölcsön lehet kérni esetleg valakitől - nem kell telepíteni. Erről bootolva szépen müxik minden. -
DreamR
csendes tag
Sajna ez nem járható út. A bootlemezeddel indulva megpróbáltam a saját telepítőlemezen levő ghost.exe-t futtatni. Ez prg ugyanúgy a 2003-es verziót indítja. (A telepítőlemezen frissítések is vannak a 2003-as verziohoz). Más ghost.exe nincs a lemezen. Nem tudom h. lehetne megszerezni a recovery disk-et nyílván azon a megoldás.
Köszi ha tudnál valamit -
DreamR
csendes tag
Nagyon köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
Letöltöttem, kiégettem.
Jól ment, de sajna a Ghost 9.0 image file-okat nem ismeri fel, ezért nem is tudja megnyitni, mivel valszeg ez a ghost.exe a Ghost 2003-as versiohoz készült.
Kérem jóemberek segíjjetek Ghost 9-hez Recovery Disk kéne -
moonman
titán
próbaki (ghost 2003, de hátha kompatibilis) Bővebben: link
-
DreamR
csendes tag
Kedves jóemberek, kérlek segítsetek!
A Norton Ghost 9.0 Recovery Disk-je valahogy elkallódott, hogyan pótolhatnám. Újra kéne húznom a Windows-omat. Lementés CD-ken már megvan. A gépemen csak egy particio van, A WinXP OEM, a gyári lemezről nem indítható.
Előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest