- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a letoltoprogikkal sem indul el a letoltes...
-
-
törölt tag
sziasztok
melohelyen vagyok, es nem tudok mp3-at letolteni a szabalyok miatt, igy, ha fel is ugrik az ablak, hogy hova mentsem a filet, akkor sem toltodik le
ha pl a getrightot hasznalnam letoltesre, ugy, hogy megadom neki az url-t, akkor le tudnam tolteni? -
ALI_G
veterán
Töltöm a getright 5-tel a Win Vista beta-t. asszem 3,5 Giga
Elkezdtem vmelyik nap, lejött kb. 500 mega. Rákérdezett később akarom-e folytatni a letöltést és benyomtam hogy mindig be akarom fejezni. Tegnap egész nap ment a gép és töltött (nem voltam itthon). Mindig, amikor újra elindítom (reggel a gépet) és újraindítom a letöltést mintha előlről kezdené, de az idő meg pörög. Most van 21 óránál és csak 9 óta megy. Persze ez így reális, de a letöltés meg 560 megát ír, ami reggel óta jött össze. Ja és mellette meg azt írja, hogy 1 alkalommal folytatva, pedig kb. 4x lett folytatva a mival együtt.
Ha megnézem a fájlt TotalC-ben, akkor ott 3 gigát látok, de az meg nem pörög fölfele a letöltéssel. (ara tudok max gondolni, hogy a letöltést folyamatosan csak pufferolja egy saját mappájába, majd mikor befejezi a letöltést, akkor hozzáfűzi a fájlt)
Ja, és nem tudja hány megát kell letölteni és ??? van helyén.
Nem regisztrált változatom van.
Na most akkor mi is van ezzel a progival? -
tusi74
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogy mit kell beállítani, hogy a reklámokat ne akarja a gépekre letölteni. Felmegyek pl. az index.hu-ra, és azonnal egy ad nevezeű fájlt akar letölteni. Rosszabb esetben akár 3-4 ilyen Getright letöltő ablak is megjelenik, teljesen lefagyasztva a gépet.
-
Travelos
őstag
Hogyan lehet getrigtban azt megcsinálni, hogy amint lejár az egyik letöltés, akkor induljon a másik?
-
twollah
nagyúr
Leszedtem, es ujra visszaraktam a Getright 5.02t, azota egyes linkeket nem tudok letolteni, mert a GetRight az mondja ra, hogy a megadott cimen nincsen semmi.
Ugyan ez a link Operaval gond nelkul lejon.
Valakinek vmi otlete, hogy mi lehet a gond? -
Superman
nagyúr
Mi a helyzet?
-
Superman
nagyúr
Vegyük át még egyszer: elindul a GetRight 5 - ös verziója, amikor a Windows? Be van jelölve a Tools - GetRight Configuration - Starting pontjánál, hogy akkor induljon a GetRight, amikor a Windows?
A General - Monitor fülön meg lhet adni, hogy monitorozza a vágólapot és figyelje a böngészőt. meg lehet továbbá adni, hogy mely fájltípusok esetén induljon automatikusan. Ezt akár ki is lehet bővíteni. Nem lehet, hogy olyan linkre kattintottál, ami nem volt felvéve a monitorozandó fájlok kiterjesztései közé?
Na egyelőre ennyi. -
twollah
nagyúr
Lehet, hogy bennem van a hiba?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is most szedtem le a GetRight 5-öt, fel is raktam (eddig 4.5c volt), teljesen jó. Pedig újra sem indítottam a gépet
-
simonzé
addikt
Szerintem a megoldás az, hogy a FlashGet-et kell használni. Az még a Netscape7-tel, meg az Operával is együttműködik.
-
Superman
nagyúr
-
guess.who
senior tag
No, ezt nem értem... Minek ellenőriztetni még külön a Getrighton keresztül a letöltött fájlt? Nekem Kaspersky van fent, annak a Monitor része fut folyamatosan, így minden egyes fájlt ellenőriz, amihez hozzáférek, elindítom, másolom, memóriába töltöm, mittomén... A letöltött fájlokat is ugyanígy ellenőrzi...
-
Superman
nagyúr
A GetRight - nak van egy olyan opciója, hogy tudja ellenőrizni a letöltött fájlt, nem vírusos - e. Persze mindezt akkor, ha beállítottad a rendszerre telepített vírusirtót.
Vissza kell még azt is vonnom, hogy az 5.0 bétával nincsenek gondjaim. Mostmár vannak: Sorozatban azt csinálja, hogy a letöltés utáni vírusellenőrzés kifagyasztja az Explorert, majd az egész Windows XP - t. utána egyes linkeknél nem megy a letöltés, még úgy sem, hogy kikapcsolom a GetRight - ot és az Explorer belső letöltőjét akarom használni.
nem lehetséges, hogy nálad is hasonló a gond a víruskezelővel kapcsolatban? megpróbáltad már kikapcsolni, ha be van kapcsolva az ellenőrzés? Csak egy ötlet, de talán meg lehet próbálni.
OFF
A Gozilla - hoz csak annyit mondanék, hogy a 3.9 -es volt az utolsó jó változat, ami még szemre is jól nézett ki. A 4.11 -es legutolsó viszont borzalmas dizájnnal rendelkezik és akkora proci meg merevlemez leterheltséget csinál, hogy jobbnak láttam dobni a szoftvert.
ON -
twollah
nagyúr
Mielőtt még elmenne a topic az OFF, és más letöltés vezérlők irányába szeretném leszögezni a következőt:
Én az új (v5.0 FINAL) Getrightot szeretném használni, és nem más letöltés vezérlőt.
Evvel kapcsolatban szeretnék tanácsot, ajánlást kérni, és nem az X, Y vagy Z letöltés vezérlővel kapcsolatban. -
dshk
aktív tag
A Mozillának szerintem semmi köze a Gozillához. Én régen azt használtam, de az újabb verziók egyre rosszabbak lettek. Hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy képtelenek olyan letöltőt csinálni ami használható is és könnyen kezelhető. Ez volt egy éve. A GNU wget parancssoros letöltőnek van windowsos változata is, még windows-os helje is van, azóta ezt használom, ez mindig működik. Ezt nem két perc megtanulni ha ravaszabb dolgokat akarsz csinálni, de még mindig töredéke volt mint amit a gozilla, getright és társaival szívtam.
-
Superman
nagyúr
A Magyar PC Magazinból feltettem az 5.0 Bétát és nem volt vele bajom. Most is az van fenn.
-
twollah
nagyúr
Topic felhozás.
-
twollah
nagyúr
Felraktam a gépre a Getright5.0ás változatát, és kegyetlen nagyot szívtam vele.
Hiába volt bekapcsolva a programban, hogy monitorozza a browserokat, egyszerűen nem volt hajlandó együttműködni velük.
A konfigurálás során azt állítottam be, hogy a browser indulásakor a Getright is elinduljon, de semmi sem történt.
Ha elindítottam a progit kézzel a böngésző előtt akkor a böngésző jobb klikkes menüjében nem jelent meg a download with getright opció.
A végén eldurrant az agyam, letúrtam az új Getrightot, és felraktam a 4.5e verziót ami eddis is tökéletesen működött.
Tapasztalatok, segítség, tanács, hogy mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest