- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashSecret
csendes tag
válasz
liksoft #1599 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm válaszod, sajnos a fenti általam leirt soroknál én is gondoltam,
hogy nem lesz annyira probléma mentes a rajtalévő adatok visszaszerzése.....Az sajnos elképzelhető, hogy elöregedett ugyan nem használtam minden nap...
Most már csak néhány kérdésem van:
- ez a vezérlő chip vagy az "adattároló" chip lehet? (lehet hogy buta kérdés)
- Illetve ha van egy ugyan olyan pendrive-om akkor van-e lehetőség, hogy feláldozzam azt az adatokért....Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszod!
-
FlashSecret
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, egy USB flash drive-ot elég sokat szoktam használni, de sajnos a
mai napon valamiért az USB interface-t a Win 7-em nem ismerte fel, még drivert is telepitett... :-(
Elég sok apró file van rajta... amit szeretnék legalább egy részét visszaszerezni.
Az USB meghajtó jele megjelenik (nem minden USB csatlakoztatáskor), legfeljebb formázni hagyná....
Természetesen nem formáztam le, mert minden változtatás nélkül szeretném visszaszerezni a tartalmat.....Telepitettem a GDB-t igaz csak nem licenszelt verziót, de megpróbáltam mit lát.... Sajnos a "hibás"
meghajtónál a következő adatokat olvasta ki: 1*1*1=1, LBA 1 512 B, ennél tovább nem is jutottam....
Van egy ugyanolyan tipusú és méretű USB-m ami jól működik még 126*255*63, LBA 2039806 996MB......
Van-e lehetőségem ezt "vissza" állitani a most hibáson és akkor vissza nyerhetem az adataimat....
Tudtok-e ajánlani olyan software-t ami segithet nekem ebben....
Anno a winyómat hasonlóan raktam helyre, hogy a particióim ujra elérhetők legyenek..... , sajnos
már nem emléxem a program nevére..... A Windows Vistám a partició létre hozásánál hibázott nem kicsit...
Ha esetleg tudok ajánlani akkor ezt megköszönöm...
Mi lehett a probléma azt nem tudom, csak maximum tippelni tudnék, mindig próbálom szabályosan leválasztani.... Szerintem hibás fájl visszairás történhetett....
segitsegeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest