- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
válasz
liksoft #1233 üzenetére
helloka liksoft!
hát ez a progi nagyon jó, visszahozott szinte mindent, kicsit nagy az összevisszaság de megvan minden, igaz felülirás nem történt szal ez igy a helyes.
Ilyenkor amugy simán leformázom a nyeklett vinyót és mehet vissza rá minden és ha nem babrálom menni fog ezentúl helyesen? vagy benne van a pakliban h ezentúl könnyebben esik szét?
am volt egy februári mentésem a fontos adatokról, csupán a maradékért szenvedtem, de megérte.a gyári HP recovery particióból nem maradt semmi, de azt kiküldik majd postán ha kell
köszönöm és hálám!!!
-
grex4
aktív tag
válasz
liksoft #1233 üzenetére
hello. 4.02-es a verziója
Futogat még mindig, kb éjfélre végez de addig volt időm olvasgatni és okosodni és tényleg kiváncsi vok mit szerez vissza tekintve hogy amiket találgat útközben mind 0 méretű, este kiderül! (lennt van már a testdisc ha ez befuccsol)
amugy tök érdekes hogy format után mindent visszakukáz, magától szétesik és abból csak raw recovery...
szerk: máshogy nem tudtam megoldani csak rack-ben csatlakoztatva a pöccent 2,5" vinyót, lassabb jóval de nincs több tápkábelem-remélem nem gáz...
-
grex4
aktív tag
helloka ismét.
Alapból talált kb 6giga adatot(ebből 5gigás iso-t mellesleg hibátlan) és felülirás nem történt és azt simán visszahozta, de a többi adatból semmit se lát! A quick scan-t nem pipáltam ki igy nekiállt keresni és hátravan 6óra, szerinted ez rendbe hozza a fájlnevekkel együtt? 1bitet sem irt rá azota senki és csodálkozom mi a baja, kölcsön vinyó már bevan kötve, letelik a 6óra utánna valszeg kikell jelölni hova másolja át.
problémám hogy nekeresgélj annyi volt h meghajtóbetűjel módosítás után eltünt egy kisebb partició, majd reboot után a többi is és RAW fájlrendszer lett. Erre ajánlottad a GDB-t, defaulttal és quick scannel se talált semmit (csak azt a 6gigát ugye), most megy a full scan ha persze jól állitottam be.
u.i:átolvastam itt az utsó 100hsz-t de nekem abból semmi se volt hasznos. köszönöm!!
EASEAUS-t is megnéztem de az 12órát írt és raw-ként hozná vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest