- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyes
csendes tag
Már megoldódott... próbáltam kölcsönkérni de senkinek sincs mindenkinek 3,5es rackje van(senkinek sincs laptopja). A progi meg hát sztem nem egyedül nekem van meg úgy. 3500at meghát úgy gondoltam nem ér pár telefonszám de jól is tettem h nem vettem meg. Felraktam az xp-t utána egyből a progit elsőre ntfs-eset azzal ne mentde rájöttem h fat kell mert a régi olyan volt, azzal tökéletesen ment. Megvan minden. pedig összesen volt egy elcseszett frissítés utána egy partícionálás utána xp telepítés formázással. A végénmárnem reménykedtem de összejött. Na mind1. Azért köszönöm h akartál segíteni.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Köszi a választ de 3500ot most ezért nem akarok kiadni mert másra nemtudnám használni. Portable verziót nemsikerült futtatni. Most van egy 2 partícióra osztott vinyó és semmi oprendszer rajta. Szted rack nélkül elveszne? főleg h az xp még ráis települhet esetleg a samsung progira ami tárolja a telszámokat. Még aztse tudom hogy az hol tárolja.
-
Helyes
csendes tag
Helló!
Egy iszonyat nagy kérésem lenne! Az a gond h van egy laptop azon a telefonszámaim. De a laptop befuccsolt, elvittem egy csákóhoz leszedtük az adatokat róla amik kellettek, de sajnos rosszat mivel nemtudtuk h a samsung pc sudio hol tárolja az adatokat ezért a program filesből kiszedtük a samsung mappát de mint kiderült most nem abba van. Mentés után partícionálta semmi más. Na most engem az érdekelne h hogyan tudnám megoldani hogy fusson rajta a getdataback vagy vmi hasonló de ne vesszen windows telepítéssel több adat. Most szedek vmi portable windowst de azzal tudom futtatni ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest