- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
zolee0808 #244 üzenetére
OK. Igazad van. Ha egyszerű a probléma, a megszokott környezet biztosításával a kezdő is örül a sikerének. Én a tapasztalatommal inkább a "szerszámos ládát" szeretem, amivel szinte mindent meg tudok oldani. Annyit azért hozzátennék, hogy a GDB inkább "titkárnőbiztos" progi, nem szerszámos láda. Az saját fejlesztés.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
zolee0808 #239 üzenetére
Help! Help! És alapelvek! Valamint én adatmentésből adok kenyeret a családomnak (gyerek is van). Vagyis itt a Fórumon segítek, adok tanácsot, esetleg ajánlok free progit is. A Te problémádra nem tudok free változatot. Eszközt nem adok, pláne ha az nem legális. Tessék leleményesnek lenni, vagy elviszed szakemberhez.
-
liksoft
nagyúr
válasz
zolee0808 #233 üzenetére
Doki! Fáj! Nem érti? Tegyen már valamit!
Kb. ennyi az amit tudunk. Egy részletes leírás, hogy milyen file-rendszer, OS melyik verziója, az adatvesztés hogyan történt, pontos kronológiai leírásban. Talán akkor tudunk segíteni, mert lehet, hogy nem ez a program kell Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest