- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
kérdésem lenne.
az aktív sporttól ölég rendesen tönkrementem, de tudok vele élni. izületeim megkoptak, de nem vészes.
viszont egy 12-13 évvel ezelőtti könyöktörés miatt (6 hét gipsz) a jobb vállam egy kicsit lóg (nem feltünő, de azért van), és gondolom emaitt szokott elkezdeni görcsölni a hátam bal oldalán a lapockám közelében egy izomcsoport.
ez elég kellemetlen, volt h hónapokig ilyen állapotban voltam, volt h már fektemben is fájt.
aztán egyszer csak elmúlik. masszírozás, vagy párom megtaposása (mármint nem én őt, hanem ő engem... 110 vs 45 kg...) szokott javítani a helyzeten.
szal a kérdésem: segítene ez a cucc rajtam? ugyebár nem derék, hanem szinte a vállam, lapocka és gerinc közötti izom. szóval?
thy
six
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest