- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
nem tudom. de olyan 10 éve kb. de lehet, hogy csak 7. azt nem tudom mi okozta, de nem hinném, hogy elmozdulás. ugyanis nem fáj. szerintem csak úgy kialakult. az érdekelne, hogy mivel lehetne visszaállítani egyenesre. ugye mondtam, hogy ez nem az a sima görbehátúság, mert ott előrefele görnyedő a tartás, itt meg ilyen oldalra ferdülős. pl ha szemből nézel, ott ahol találkozik a 2 kulccsontom, ott lehet látni, hogy kicsit elferdült oldalra a gerincem. meg régebben a vállamon is lehetett látni, hogy a kulccsontom az egyik vállamon kiljebb áll mint a másikon. na ezt már nem lehet látni, mert jött rá némi izom, de ha felhúzom a vállam még látom, hogy nem egyforma a 2
-
SLYM
veterán
(#69) (#71) (#72) nem is gondoltam volna, hogy pont itt lehet ennyi gyúrósba belefutni
na a problémám. már elég rég óta van gerincferdülésem. de nem az a szokásos, hanem az az oldalas.
szóval az egyik vállam egy picit feljebb van mint a másik. ez azért van, mert van egy görbület a gerincembe. és ez már szabad szemmel is láccik
. na szóval igazából nem fáj semmim, de ha az ember nagyon figyeli ez láccik. és az nem jó. meghát lehet később probléma lenne vele. erre is van valami műtét vagy ilyesmi? lehetséges műtét nélkül is kiegyenesíteni valahogy? (hogy visszatérjek a gyúrós témára én is azért használom a lábtolót, mert féltem a térdem meg a gerincem a guggolásnál. bár nekem még csak 160-al megy
)
egyébként edzőtársamnak nincs elferdülve a gerince, viszont fáj a háta. régebben is fájt neki ritkán, de amikor csináltuk a felhúzást kb fél évig (azóta már abba is hagytuk) eléggé elkezdett neki fájni. többször is fáj, meg erősebben is neki. joint-x-et szedte sokáig, de az semmit se ér erre. nekem se állt tőle egyenesbe a gerincem, viszont térdjájásra jó.
szóval ha van valami tuti tippetek edzőtársam, meg az én hátproblémámra az nagyon jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest