Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imics13
tag
válasz
pitta01 #5918 üzenetére
Hi,
Ha ennyi pénzem volna, akkor vmi ilyesmit vennék:
Sztem ami fontos:
Proci: Intel i7/i5
Memória: 4Gb (minimum 64 bit esetén)
Videókártya: nVidia geforce (quadro ebben a kategóriában szóba sem jöhet)
Display: 16:9 esetén én 1600x900 alá nem mennék
Garancia: minimum 2 év.De ez csak az én vélemányem, a családban hasonló gép már ketyeg, persze nem kell csodát várni, de ár/érték arányban OK!
Üdv,
-
Egorov
aktív tag
válasz
pitta01 #5918 üzenetére
Szia!
Nem ajánlok, hanem mondom milyet tuti ne vegyél.
Dell Vostro 1015. Ezen az NX 6 megmakkan, megjelenítési hibák vannak. A Catia V5R16 'nagyobb' összeállításoknál már szaggat egy kicsit. És még pár alkatrész nincs is benne. Lehet eszedbe sem jutott ilyen laptopot venni de azért jobbnak láttam leírni.
Szerk.: A "nagyobb" dolgot azért írtam, mert nekem ez már nagy.
Mellékeltem egy képet is.
-
perfag
aktív tag
válasz
pitta01 #4745 üzenetére
Megkérdezném: a Beállítások... gombbal elindul az AutoCAD fordítás varázsló. ST2-ben a második lapon be tudom állítani, hogy a SE középvonalához a fordító milyen AutoCAD vonaltípust rendeljen hozzá fólia alapján. Ez a v20-ban nincs? Vagy csak nem műxik ...
Ajánlanám figyelmedbe a SE Darabjegyzék parancsát! Ha kitöltöttél mindent a modell fájloknál, gyorsan megkapod a darabjegyzéket, később frissítheted, ha valamit megváltoztattál. Saját tapasztalat: két év kellett, mire rászántam magam, hogy hát használni kellene, de biztos valami ördöngösség - nem az!
-
perfag
aktív tag
válasz
pitta01 #4738 üzenetére
AutoCAD 2007-be? Nekem ST2-m van, az a 2000-be tud konvertálni. Mi történhetett? Visszafejlesztették?
Látom újonc vagy a fórumban, de a kérdéseid alapján szerintem a CAD-ben is. Mire gondoltál, amikor ezt írtad: "Van arra mód, hogy egy az egyben átvigye a Solid adatait (tételjegyzék és méret stílus) dwg formátumba?"
Megette a fene, ha az adatokat nem viszi át egy az egyben.Az Export előtt a Beállítások... gombbal szépen be lehet sok mindent állítani, pl. a SE vonalvastagságait hozzá lehet rendelni egy-egy színhez, amit azután az AutoCAD szerintem tud kezelni nyomtatásnál.
Ami a stílust illeti, koncepciós különbségek vannak (vagy csak voltak? Én utoljára AutoCAD v14-et használ(gat)tam, az már jó régen volt). AutoCAD-ben a fóliák (layer)-hoz rendelsz tulajdonságot,a SE-ben minden elemnek megvan a maga tulajdonsága.
SE-ben is vannak fóliák, erről tudsz? Kipróbáltam egyik rajzomon: a generált darabjegyzéket áttettem egy külön fóliára, DWGeditorban megnyitottam a dwg fájlt, simán megvolt a fólia, rajta a darabjegyzék, a fólia ki/be kapcsolható volt.
Ebben igazad van, a darabjegyzék blokként megy át. De miért baj? Ha kell szétrobbantod és annyi.
És: én a helyedben már a SE-ben hoznám létre a méretek saját fóliáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest