- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
idam92
csendes tag
Sziasztok! 3 hónapja vettem egy gépet itt a config:
proci:Intel Core i3-2130 processzor
lap:Asus P8B75-M LE alaplap
memoria
orsair 2x2GB DDR3 CMX4GX3M2B1600C9 XMS3 memória
videókártya:Asus GTX 550 Ti 1GB GDDR5 ENGTX550 TI DC/DI/1GD5 videokártya
winchaster: Samsung 160Gb 5200 rmp
Akkor azt hittem értek a gépekhez de messze nem eleget
. Első hibám a processzor vásárlásnál volt mivel 2. generációs i3 ast vettem és 3. kelett volna(pedig csak 2-3 ezer a külömbség pénzbe)Így az 1600 ramoknak nem nagy hasznát vettem mert csak 1333-ig tudja lekezelni a cpu. Mivel nem volt annyi kessem hogy az elképzelésem szerinti gépet vegyem ezért leadtam pár álmomról sajnos a winyó és az alaplap bánta ezt egy 560Ti nek is jobban örültem volna. Na de ez nem is olyan nagy baj még. Bátyám gépe az enyémnél pár dologban még gyengébb is mivel egy gts 450 geforce van benne és egy árnyalattal gyengébb processzor winyóba sajnos még nem tudom a külömbséget hasonló mint az enyém. A lényeg amire kiszeretnék jukadni megvettem a Battlefield 3-at tesóm gépén ultrán szakít az enyémen single viszi highon de amint felmegyek multiplayerezni a sok katona melett és a nagy mapokon örülök, hogy mediumon 5 percenként van egy pillanatnyi akadás. Lenne olyan ember aki a leírt gépkonfigomból megmondaná mi a szar a levesembe a winyó vagy az alaplap?
Mert a kártyámnak és a processzoromnak bírnia kellene. A windows 7.4 értékelte a gépem minden téren kivéve a winyot 5,8-ra....jövő hónapba beruházok egy 7200 es winchasterre de ha az sem oldja meg én felrobbanok
Várom a megoldásokat! És esetleg tanácsokat, hogy mi alapján válogasson az ember gépet saját magának úgy hogy az télleg tökéletesen működjön.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest