- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésednek van topicja, kérlek ott tedd fel, mutatom: Azonnali kérdések órája és a Battlefield 3 (Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt kérdezel!)
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
idam92
csendes tag
Sziasztok! 3 hónapja vettem egy gépet itt a config:
proci:Intel Core i3-2130 processzor
lap:Asus P8B75-M LE alaplap
memoria
orsair 2x2GB DDR3 CMX4GX3M2B1600C9 XMS3 memória
videókártya:Asus GTX 550 Ti 1GB GDDR5 ENGTX550 TI DC/DI/1GD5 videokártya
winchaster: Samsung 160Gb 5200 rmp
Akkor azt hittem értek a gépekhez de messze nem eleget
. Első hibám a processzor vásárlásnál volt mivel 2. generációs i3 ast vettem és 3. kelett volna(pedig csak 2-3 ezer a külömbség pénzbe)Így az 1600 ramoknak nem nagy hasznát vettem mert csak 1333-ig tudja lekezelni a cpu. Mivel nem volt annyi kessem hogy az elképzelésem szerinti gépet vegyem ezért leadtam pár álmomról sajnos a winyó és az alaplap bánta ezt egy 560Ti nek is jobban örültem volna. Na de ez nem is olyan nagy baj még. Bátyám gépe az enyémnél pár dologban még gyengébb is mivel egy gts 450 geforce van benne és egy árnyalattal gyengébb processzor winyóba sajnos még nem tudom a külömbséget hasonló mint az enyém. A lényeg amire kiszeretnék jukadni megvettem a Battlefield 3-at tesóm gépén ultrán szakít az enyémen single viszi highon de amint felmegyek multiplayerezni a sok katona melett és a nagy mapokon örülök, hogy mediumon 5 percenként van egy pillanatnyi akadás. Lenne olyan ember aki a leírt gépkonfigomból megmondaná mi a szar a levesembe a winyó vagy az alaplap?
Mert a kártyámnak és a processzoromnak bírnia kellene. A windows 7.4 értékelte a gépem minden téren kivéve a winyot 5,8-ra....jövő hónapba beruházok egy 7200 es winchasterre de ha az sem oldja meg én felrobbanok
Várom a megoldásokat! És esetleg tanácsokat, hogy mi alapján válogasson az ember gépet saját magának úgy hogy az télleg tökéletesen működjön.
Aktív témák
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest