Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz idam92 #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésednek van topicja, kérlek ott tedd fel, mutatom: Azonnali kérdések órája és a Battlefield 3 (Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt kérdezel!)

Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

• idam92

csendes tag

Sziasztok! 3 hónapja vettem egy gépet itt a config:

proci:Intel Core i3-2130 processzor

lap:Asus P8B75-M LE alaplap

memoria:Corsair 2x2GB DDR3 CMX4GX3M2B1600C9 XMS3 memória

videókártya:Asus GTX 550 Ti 1GB GDDR5 ENGTX550 TI DC/DI/1GD5 videokártya

winchaster: Samsung 160Gb 5200 rmp

Akkor azt hittem értek a gépekhez de messze nem eleget :). Első hibám a processzor vásárlásnál volt mivel 2. generációs i3 ast vettem és 3. kelett volna(pedig csak 2-3 ezer a külömbség pénzbe)Így az 1600 ramoknak nem nagy hasznát vettem mert csak 1333-ig tudja lekezelni a cpu. Mivel nem volt annyi kessem hogy az elképzelésem szerinti gépet vegyem ezért leadtam pár álmomról sajnos a winyó és az alaplap bánta ezt egy 560Ti nek is jobban örültem volna. Na de ez nem is olyan nagy baj még. Bátyám gépe az enyémnél pár dologban még gyengébb is mivel egy gts 450 geforce van benne és egy árnyalattal gyengébb processzor winyóba sajnos még nem tudom a külömbséget hasonló mint az enyém. A lényeg amire kiszeretnék jukadni megvettem a Battlefield 3-at tesóm gépén ultrán szakít az enyémen single viszi highon de amint felmegyek multiplayerezni a sok katona melett és a nagy mapokon örülök, hogy mediumon 5 percenként van egy pillanatnyi akadás. Lenne olyan ember aki a leírt gépkonfigomból megmondaná mi a szar a levesembe a winyó vagy az alaplap? :) Mert a kártyámnak és a processzoromnak bírnia kellene. A windows 7.4 értékelte a gépem minden téren kivéve a winyot 5,8-ra....jövő hónapba beruházok egy 7200 es winchasterre de ha az sem oldja meg én felrobbanok :W

Várom a megoldásokat! És esetleg tanácsokat, hogy mi alapján válogasson az ember gépet saját magának úgy hogy az télleg tökéletesen működjön.

Aktív témák