Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Nem kell magyarosítás, angolul is tökéletesen eligazodok rajta.
közben kiderült problémák:
Én win2k operációs rendszert használok, de softwares shutdown csak XP -ben van. - Ezért nem lehet a Motherboard Monitorban beállítani az alarm mellé a shutdownt nálam.
Viszont itt olvastam egyik topikban hogy moonman szerint ez az XP-s progi működik win2k -en is. Kipróbáltam, hát az én gépemen sajna csak félig müxik - a wint lelövi, majd kiírja hogy most már lekapcsolhatom a... -mindez ATX -es táppal, ha rendesen állítom le start menüből, akkor rendesen leáll a gép is automatikusan. Ígyhát ugrott az a lehetőség is hogy alarm -ra program indítása.
Viszont! Jobban utánaolvasva win2k -re is készült egy shutdown.exe ami a win2k resource kit egyik tartozéka, és a dokumentáció szerint kicsit másab is mint a winXP shutdown.exe . Depersze nem ingyenes, megkell venni szépen. Szeretlek Gates
Namindegy, beszerzem v.hogy, azt remélem müxik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest