- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
-
pampika
őstag
upsza
-
pampika
őstag
fel
-
pampika
őstag
upsza
@small devil: ment pü -
Petya25
őstag
Nekem csak egy korrekt házam van eladó + kellékek.
Érdekel? Bővebben: link -
pampika
őstag
fel
-
pampika
őstag
Tolongjatok nagykeresek
-
pampika
őstag
jöhetnek az ajánlatok
đmall devil:nézem...
ez mennyi lenne?milyen idős,gari,stb...
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Sziasztok!
Haveromnak szüksége lenne egy gépre.Van most neki vmi régebbi fajta,azt cserélné le egy újabbra.
Összegben 50-60k hufot szánna rá.Csak gép kéne egyelőre(egér,bill belefér),a régi moncsit még megtartja.
Felhasználási köre szerint kb irodai teljesítmény kéne neki,otthon használná netezésre,letöltésre,filmezésre.Játékra nem annyira,bár ez még változhat,szal vmi norma vid.kari elférOptikai meghajtóban elég most sztem a cd-rw/dvd combó,vagy ha van occsóér dvd írós,jöhet
Szóval erre szeretnék árajánlatot kérni.Nem kikötés ugyan,de jó lenne,ha össze lehetne hozni ilyesmi árban egy új gépet.Ő úgy készen használná,szóval az számít,hogy egyszer összerakva minél tovább elmenjen hozzányúlás nélkül és lehetőleg ne nagyon legyen vele gondja.Gari mindenképp kell rá,bár ha boltból jön,akkor ez gondolom,nem gond
Mi helyileg Szolnokon vagyunk,de egy pesti út sztem megoldható,ha van konkrétum.
Akkor bombázhattok ajánlatokkal
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest