- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
ram 128+256, de sajna egyenlore semmi nem elado, utana ha esetleg elado lelnne a 256 kb biztos nem, mivel azt nem reg kaptam apumtol, mer neki uj gepe lett, szoval azt vissza kell adnom
el is felejtettem hogy odairtam hol lakom, hat ez van...
nezegetem a tesztet, es latom a coolink tapok egesz dicserve vannak, raadasul van 10 meg 8 k ert is, ez meggondolando -
Gyuri16
senior tag
lehet hogy erdekesen fogsz ram nezni, de itt szamtech dolgot sose vettem/vetettem, csak cd-ket (20Sk~120Ft). Van ComputerABC, LogiSys, meg mittudomen, inkabb nagyvarosban (esetemben Pozsonyban) vegyel.
ja es mibol erezted hogy szlovakiabol vagyok, kiejtesembol?
[Szerkesztve] -
Gyuri16
senior tag
a tesztet megmutatom apumnak, aztan majd lesz valami, ert o hozza, nem kell felteni.
arakat nem nagyon akarom nezni magyar kiskerben, mivel nekem szlovakiabol lesz, raadasul nagykerbol.
amugy a gari az hogy mukodik tapnal? Szoval ha elviszi a fel gepet, akkor megkapom az osszes olromlott resz arat, vagy hozzamvagnak egy masik olyan tapot? -
Gyuri16
senior tag
lattam sok tapos topicot, de keves embernek volt igazan baja tappal, marmint hogy elvitte volna a fel gepet. Nekem idaig (mar ket eve) van egy noname 200W os tapom, es nincs problema vele. Tudom, hogy egyszer lesz, aztan sirathatom.
Masik dolog, nem en veszem a gepet, hanem apum. Nem kapok minden honapban uj gepet (lathatod a mostani sem valami uj) , most igen, igy olyat akarunk osszerakni, ami megallja a helyet egy ev mulva is. Es hat a penz az veges.
Arakban nem vagyok otthon, de szolok apumnak, hogy nezze meg milyen tapot vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest