- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
Xerox
tag
Ha meg nem auto ra teszem a felismerést, akkor honnan tudom meg hogy manual ban mit kell beírni, hogy mik az adatai a winchesternek? Köszi.
-
Xerox
tag
Ehh, kicsit leírom: Szóval van egy gép, ami nem észleli fel Primary IDE Master -en a zsír új winchestert, pedig be van dugva a Primary IDE Master adatkábel és az áramdugó is hozzá. Érdekes módon, a másik gépemben pedig működött, de ha minden igaz, ott már volt egy winchesterem a Primary IDE Masteren és ezért a Secondary IDE Masterbe dugtam, és csak ott észlelte fel. Úgy nem, hogy a Primaryba dugtam. Logikátlan. Aki tud helpezni, az tegye, megköszönném, hogy akkor most miért nem bírja felismerni a másik gép a zsírosan új winchestert, és van benne egy másik winchester, azt meg felismeri mind a két primaryján. Észbontó. Mit tegyek? Pedig a BIOS setupban is mindent AUTO felismerésre tettem. Kábelek jók tápcsatik is szerintem, mert a CD-meghajtót, minddel felismerte. :(((
-
Zoltánka
tag
Én is fsb-t emeltem. Akkor ez is baj?
-
Zoltánka
tag
!Mura!
Most, hogy mondod! Mikor jött a problem, visszavettem a tuningot, lehet, hogy ekkor javult meg...merthogy párszor semmi hiba nem volt. Utána persze tuning vissza (csak BIOS-ból, user define-os tun.) -
Zoltánka
tag
!Mura!
...öö...öööö....overclockolva?! ...az mi is...:D -
ebx
aktív tag
Mi is jartunk igy, (csak secondary drive). Dell PC - neha a kabele a cd-nek nem erintkezik.
Kabelek ki, utana jo hatarozottan visszadugni es muxik. -
Zoltánka
tag
Az alaplap ABIT KX7-es, nem annyira régi darab....lehetséges, hogy elemcsere lenne, ilyen ''fiatalon''?
-
mura81
senior tag
Nincs overclockolva?
-
Zoltánka
tag
A tápcsatist már próbáltam, a többit még nem! Köszi a sok segítséget! Nekem is kiírja a ''...80 eres kábel nincs a helyén....''-t. Lehet, hogy ez is problem!? :F
-
lordkevin
csendes tag
És miután beállítottad manuálisan a bios-ban, és a következő alkalommal auto-n találod, akkor vagy a cmos-od kezd megnyekkeni, vagy elemet kell cserélni az alaplapon.
A tápcsati variáció is jó ötlet - sokszor ez okozza a gondot. -
amdk7
aktív tag
Esetleg állítsd fix-re a BIOS-ban a HDD-t, mert gyanítom, hogy AUTO-n van.
-
Zoltánka
tag
Sziasztok, segítséééég!!
Mostanában párszor eljátszotta a gépem, hogy nem látta a primary master (egyben egyetlen) vinyómat, egyszer meg eljutottam addig, hogy üdvölt a Win Xp, aztán ottan semmi csak fekete képség, nem moccant sehova! Miért lehet ez? Ugye nem kell új vinyót vennem?!! :((
Előre is köszönöm a segítségtek!
Z
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest