- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Szép ház. :))
Anno, amikor ott álltam boltban és döntenem kellett, hogy na akkor melyik házacska is legyen (persze Chieftec), akkor elég nehezen vettem rá magam, hogy mégse Dragon legyen a választás.
A midi dragon túl kicsi, a nagytorony pedig nekem (nekem! :) túl nagynak tűnt.
Ezért lett BX széria, mert a Dragon új változataként számít és szerencsére nem is midi és nem is nagytorony... :D Haneeem a kettő között valahol!
Előlapja szebb a Dragonoknak, de majd ha kis hazánkban kapható lesz a cserélhető előlapi panel (akár a Nokiáknál a villám-csere elő-hátlap:), akkor majd kicsit lehet rajta dizájnolni. :)
Amit szomorúan kellett tapasztalnom, hogy most az ajtó miatt semmilyen panel (pl. ventiszabályzó) nem fér be 5''25-ös helyre. =(
Képeket linkelnék, de bevallom foggggalmam sincs hogyan kell tárhelyre feltölteni meg szerkesztgetni. :)) -
LukE
veterán
esetleg lekicsinyiteni a kepeket? vagy egy picurival nagyobb tomorites? a zalmanos kek kepet 260k-rol ~27k-ra, az egyik alaplaposat meg 590k-rol 144k-ra nyomtam ossze, 1024x768, es 50-es tomorites. Ha nagyon koncentralok, nehany helyen latok egy kis arnyalatni elterest...
(es ha jol sejtem emberek jo reszenek nem 1600-ban van a monitora, es szerintem egyik bongeszo kepkicsinyito algoritmusa sincs akar egy acdsee kozeleben)
persze te tudod, csak bele ne suljon a P1 az erolkodesbe:) -
-=Ghost=-
őstag
mert a mai alaplapokon diódákkal vagy mikkel operálnak...
annak kevesebb esélyed van hogy letörd/tépd valamivel...
a mod ot most nem nézem meg mert 1 56k m van 2 mások is mondták hogy sz@r a szervered...
(lasssú)
majd a nyaralóban 512es dsl el..
eddig anyit láttam hogy egy venti van az oldalán...
eddig hasonlít a mittoménkinek a megamod jához :)) :C
remélem azé még alkoccvalamit...
csak nehogy úgy végezd mint armand :(
R.I.P.
Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest