- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nekem az xgl is pillanatok alatt indul. A gépem pedig sokkal rosszabb a Tiédnél...
Szerintem nem indul el az xfce... Az xgl ugye csak egy kék hátteret ad, mivel csak a grafkártyát kezeli. A compiz pedig window manager ugyan, de úgy vettem észre, lényegében csak a dekorációkért, effektekért felelős. Ablakot az sem indít.
Anno úgy teszteltem, hogy az ide linkelt scriptet indítottam el, először xgl, majd compiz, decorator, s utána egy xterm. Ablakot ugyanis a compiz sem ad, csak a lehetőséget, hogy ha valami dokkolót, ablakot, miegymást indít, akkor dekorálja. Elég vicces volt az xterm ocsmány ablakát szépen dekorálva látni.
A wikin lévő utasítások nem segítenek? Ott pont xfce-re ad indítást, session managerrel és anélkül is.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest