Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Az mit jelent, hogy nem megy a dbus? Nekem 2.6.13-as gentoo kernel és a 0.50-es sorozatú dbus van fent. Ez a verzió alapjaiban tér el (állítólag) a régebbiektől.
Nekem egy gondom volt, sokiág vadásztam a hiba okát, s végül is nem pont a dbus okozta.
A cd/dvd eszközök akkor jönnek létre igazán, amikor egy user belép., Ekkor automatikusan a cdrom csoporthoz és az aktuális userhez rendelődik, viszont csak a usernek lesz rá rw joga, senki másnak semmi! Emiatt viszont a teljes automount rendszer fejreáll, mert a démonok nem tudják olvasni a drive-ot, ergo csatolni sem.
A /etc/security/console.perms-ben írtam át a <cdrom> sort:<console> 0660 <cdrom> 0660 root.cdrom
Itt az első szám adja meg, login után mi legyen a joga, az utolsó bejegyzések pedig a fallback-ek, vagyis logout után ilyenné vált vissza. Az első 0660 eredetileg 0600 volt. Ja, és ez a PAM beállítása.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest