- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Közben próbálkoztam a felrakással, a grafikussal(nem olvastam előtte a hsz-ed), networkless módban, de a live cd is eleve érdekesen viselkedett, nem ismerte fel normálisan az nvidia kártyát, legalábbis vesa drivert rendelt hozzá, weboldalak lapozása közben szaggat az egész, fél perc mire egy "page down" végbemegy, a telepítő közben a legördíthető menüknél ugyanez volt, telepítés után a grub-ot nem is rakta fel magától.
emerge-el próbáltam az mc-t felrakni, de nem sikerült, nem tudott szerverekhez csatlakozni, miközben a ping ment.Szerintem az lesz, hogy jővőhéten a minimal verzióból próbálom meg felépíteni a kézikönyv alapján, kinyomtatni sajna nem tudom, majd a links-el nézem közben.
Csak annyi a gáz vele, hogy rengeteg idő lesz mire feltelepül a fordítások miatt, főleg egy grafikus felülettel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest