- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Khm... Mondjuk a .configot a kernelben akartam kipróbálni, így klassz volt kb. öt percig görgetni a képernyőt, míg ki tudtam az összes sort választani, hogy copy-pasteljem...

Bemásoltam a 2.6.17-es kernelem fájába. make menuconfig egy tonna warningot dobott, hogy unexpected data...
- processzor Pnetium 4. Neked nem Pentium-M van? A dmesg is azt írja, a Pentium4M nem Pentium-M!
- próbáld ki azt, hogy a kernelben teljesen kikapcsolod a device drivers, ata-atapi supportot! A dmesg alapján jól észleli az eszközöket a rendszer, mégsem működik. (Azt írtad, hogy a helyes, általam is írt kernel paraméterrel bootolva sem jó.) Akkor teszteld, hogy CSAK libata SATA-driverrel megy-e! Illetve nem kell az egészet kikapcsolni, de az IDE/ATAPi CD-ROM supportot szedd ki, hogy ne kezelje a dvd-t! Lássuk, a SATA elboldogul-e vele! A régi kerneledet hagyd meg, mert elképzelhető, hogy egyáltalán nem fogja látni a dvd-t...
Azt hiszem, jelenleg a következők vesznek össze: van sima IDE/ATAPI drivered, amiben CD-kezelés is van, SCSI-emiulációval. Valamint van SCSI-device support is, libata SATA driverrel ÉS SCSI CDROM supporttal. Ha kikapcsolod az IDE/ATAPI cdromot, szerintem a másik fogja kezelni a dvd-t.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest