- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Kb. azt hogy kezdő vagyok és még az összes gentoo-ra fordítható időmet a rendszer összerakására, állítgatására és a qemu beüzemelésére fordítottam. Persze a Gentoo-t nem az aztali gépemre raktam hanem a laptopomra. Ott is csak úgy, hogy dual boot-tal indítható az xp is. Kinyomtattam egy nagy adag HOWTO-t pl.: quake1-el kapcsolatban is, de az első hibaüzenetnél abbahagytam. Amit még szeretnék megcsinálni a quake előtt:
egér scroll; tűzfal; víruskereső telepítése; hálózat beállítása, cd író progi, stb. Az asztali gépemre akkor szeretném felrakni ha a latoppal végeztem végre. Ott meg az a gondom hogy sata-raid van rajta és dual boot-ot szeretném beállítani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest