Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát amire emlékszem. Főleg beállításokat találtam néhol túl soknak, és nem működőnek, bár azt hiszem ez ma már nem feltétlen él még. Amik zavartak azok főleg az ablakok, azok fejlécei, valahogy túlfunkcionáltnak találtam. Persze biztos le lehet butítani, csak hát nekem nem volt kedvem még ezt is megtanulni, megszoktam, hogy Gnome alatt elindítom, az olyan amilyennek lennie kell, nincsen extrák, hogy még 100 dolgot plusszba be tudjak állítani. Persze, bizots, hogy én tévedek és ezek csak pár kattintásos megoldások, mindenesetre nekem első pillantásra ezek zavaróak voltak. Tudom, hogy ciki meg minden, de én így vélekedem, és valószínűleg tévesen.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest