Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát amire emlékszem. Főleg beállításokat találtam néhol túl soknak, és nem működőnek, bár azt hiszem ez ma már nem feltétlen él még. Amik zavartak azok főleg az ablakok, azok fejlécei, valahogy túlfunkcionáltnak találtam. Persze biztos le lehet butítani, csak hát nekem nem volt kedvem még ezt is megtanulni, megszoktam, hogy Gnome alatt elindítom, az olyan amilyennek lennie kell, nincsen extrák, hogy még 100 dolgot plusszba be tudjak állítani. Persze, bizots, hogy én tévedek és ezek csak pár kattintásos megoldások, mindenesetre nekem első pillantásra ezek zavaróak voltak. Tudom, hogy ciki meg minden, de én így vélekedem, és valószínűleg tévesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs