- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
kory24 #11647 üzenetére
Miért indult volna mobilos játéknak, ha már kezdetektől van PC-n és PS-en is, valamint a Switch port (ami mai napig nem készült el) is tervben volt? Persze tény, hogy mivel mobilon is jelen van, ahhoz kell igazodni nagyban. Nem lepődnék meg rajta amúgy, ha kiderülne, hogy a mobilos játékosok száma a legtöbb. Valamint ugye sok PC és PS játékos is időnként ránéz mobilon, ők minek számítanak, mennyi időt kell itt vagy ott tölteni ehhez? Én pl. délelőttönként beugrom craftolni egy holdacskát, hogy ne vesszen el a resin cap miatt resin. (mivel ugye 160 a cap, de 24 óra alatt 180 termelődik)
Nekem is fél óra lényegében a játék naponta, de ez már tavaly is így volt Inazuma előtt. Bár most lenne még mit csinálnom, a két földalatti zóna sincs felfedezve még, pedig eventek is voltak már erre, és Inazuma utolsó két szigete is félbe lett hagyva. Szóval ha úgy lenne időm, nyakambavehetném a felfedezős sálam és uccu neki.Ha sikerülne eljutnom szabira, akkor tuti időt szánnék rá.
Ha jól számolom augusztus 24-én jöhet Sumeru, nem tűnik elképzelhetetlennek, Aznap tuti veszek ki szabit, de lehet egész hétre kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest