- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
Sordoran #11652 üzenetére
Mintha egyszer azt olvastam volna valahol, hogy mobilos játéknak indult, de akkor lehet rosszul olvastam vagy rosszul emlékszem.
Nemtudom, mivel én nem a kezdetektől játszok, hanem csak jó fél éveÉn is használom mobilon is, van hogy akár egy órán át is (munkahely, vonat) pl napi küldik, ley line-ok vagy más egyszerűbb dologra.
De ha megnézzük az összes játékban töltött időt pl PC/PS és Mobil között akkor sztem el lehet dönteni ki mobilos és ki asztali játékos (10% idő vs 90%).De a lényegen nem változtat, kevés a 160 resin, még mobilon is
Nyilván érthető miért van korlátozva, nem akarják túl hamar végezzünk karikkal, bár amilyen az artifact drop azokkal kb sose lehet végezni
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged