- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Bakker a Loli archon még érdekel is
A fenébe már, most már nem tudom kire fogom majd ellőni a garantáltat de ezekből egy mindenképp lesz, csak kitudja melyik jön majd ki.
Alig várom már hogy érkezzenek.
Az a Collei se néz ki rosszul mintha Ganyu citromot nyelt volnaMondjuk lehet előtte Raident kéne végre agyoncsapnom, de annyira nincs kedvem azzal a hülye szoborral szórakozni
-
Sordoran
addikt
Nem lenne rossz nekem se Klee, de drága mutatvány lenne egy 5 csillagost megszerezni csak mert kawai.
Csapatban nem látom értelmét jelenleg, inkább már akkor Yoimiya ha már megvan Yelan. (elvileg ő is esélyes 2.8-ban Klee és Kazuha mellett)
Most már inkább dendro karakterekre spórolok. Első 5 csillagos leírása már szivárog, bár engem csak addig érdekelt amíg nem láttam hogy "he", nekem "she" kell.Viccet félretéve, a dendro archon mindenképpen kell, szóval előbb kivárom ő mikor jön.
-
fpatrik17
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Most a kommented miatt utána néztem rendesebben és tényleg szarul tudom
Bár nagyon limitált az információ a témával kapcsolatban.
Cognosphere = Hoyoverse. 2021-ben létrehozták a Cognosphere leányvállalatot, az lett a kiadója a Genshinnek (és a többi játékuknak is) a globális piacon (kínában maradt minden mihoyo). Később létrehoztak egy kereskedelmi nevet neki (DBA), ami a hoyoverse.
Wiki szerint 2022 feb 15 óta (amikor megkapta a hoyoverse nevet) irányítja mihoyo összes Kínán kívüli globális tevékenységét, de nincs hozzá forrás megadva...
Az okát részben jól írtam (megkönnyíti a pénzmozgást külföld <-> cég között ha nem kínai székhelyű), másik fontos tényező amit most találtam az adatkezelés, Szingapúrból könnyebben meg tudnak felelni a nyugati országok adatkezelési szabályainak.
-
xeon forever
addikt
Doing Business As: COGNOSPHERE PTE. LTD.Company Description: COGNOSPHERE PTE. LTD. is located in Singapore, Singapore and is part of the Computer Systems Design and Related Services Industry. COGNOSPHERE PTE. LTD. has 30 total employees across all of its locations. (Employees figure is estimated).Key Principal: Luo Yuhao See more contacts Industry: Computer Systems Design and Related Services , Hunting and Trapping , Professional, Scientific, and Technical Services , Computer software development and applications , Game servicesSee other industries within the Professional, Scientific, and Technical Services sector: Accounting, Tax Preparation, Bookkeeping, and Payroll Services , Advertising, Public Relations, and Related Services , Architectural, Engineering, and Related Services , Legal Services , Management, Scientific, and Technical Consulting Services , Other Professional, Scientific, and Technical Services , Scientific Research and Development Services , Specialized Design Services
-
jonnyjoker01
veterán
Névváltoztatás az a mihoyo -> hoyoverse.
Itt inkább arról van szó, hogy szeparálták a kiadói részleget egy teljesen új cégbe, ami nem kínai székhelyű. Sok olyan kínai cég csinálja ezt akik sikeresek globális szinten, mert a kínai tranzakciókat nem mindig fogadják el a nyugati bankok. Ezzel volt elég sok probléma, játék megjelenésekor sok youtuber/streamer esetében lehetett látni hogy nem tudtak genesist venni, mert blokkolva lettek a tranzakciók, vagy bank által fagyasztva voltak a kártyák gyanús tevékenységre hivatkozva.
-
F34R
nagyúr
En probaltam a Sunfire Jean Melt Ganyu combot is.. de sztem nem mukodik teljesen jol, marmint a comp az igen, de keves ideig tart. illetve sztem C4 Jeannel az igazi. ugyanez igaz C2 Kazuhaval.
Nalam zhongli ganyu xiangling bennet egy safe spot. annyira nem vagyok jo jatekos hogy shield nelkul probalkozzalk. -
vakablak93
őstag
Szia,
most látom közben te is írtál,
ahogy látom te pont azt tanácsolod Melt csapat esetén amit eddig is használtam.
Eddig: Ganyu-Xiangling-Benett-Noelle
Nem igazán tudtam úgy Ganyuval játtszani hogy védtelen így beraktam Noellet palyzs supportnak.
Kiróbálom akkor érzek-e külömbséget, ha kicserélem Benettet. Ha nem, akkor marad minden ahogy van, es fejlesztgetem őket tovább ahogy eddig.Köszi neked is a magyarázatot.
-
F34R
nagyúr
Kockasitani kell mert jon a strandszezon.
#11099 Sordoran
Nekem sem adta, olyan clunky.. akkor mar inkabb a Punishing Gray Raven.
Honkai betara en is jelentkeztem, de a formot nem jol toltottuk ki.tul keves osszeget koltunk. Igy meg hogy korokre osztott annyira nem is banom.
-
Sordoran
addikt
Előbb nekikezdtem a Honkai Impact-nak mint a Genshin-nek, de mégse jutotta túl messzire benne.
Pedig tetszett nagyon, és emiatt tudtam már előre, hogy a Genshin-re érdemes lesz figyelni. Viszont mobilon mégse szeretek annyira játszani (és már PC-n se, csak lol-t), de majd hátha egyszer erőt veszek magamon. Napi loginokkal, pár kattintásal így is van több S-es karakterem már, köztük Raiden is. Na meg a legutóbbi cica lány (bár ő nem S-es).
Az új játékukat is szívesen kipróbálnám (Honkai: Star Rail), jelentkezek is bétákra, de eddig zero luck. Bár nem tudom, ha bekerülnék azt elmondhatnám nektek egyáltalán, vagy már az is tilos? -
jonnyjoker01
veterán
Engem szimplán csak rohadtul felidegesít az artifact rendszer, úgy ahogy van. Nem akarok hónapokig farmolni hogy normális sebzése legyen egy karakteremnek, nem akarom pakolgatni se a jó darabokat karaktereim között mert nincsen loadout mentésre lehetőség és nem akarom napi szinten azokat a szar artifacteket bámulni amiket folyamatosan hozzámvág a játék.
Az optimizer annyit tesz, hogy az egész folyamatot kevésbé fájdalmassá csinálja.
1) Nem kell fejben matekozni, tesztelgetni a világan, hogy na most vajon egy új artifact amit felhúztam jobb-e mint az előző
2) Nem kell youtube videókat nézni és guideokat olvasni, hogy na most mi a legjobb a karaktereimnek
3) Nem kell azzal szórakozni, hogy pár jó artifactet cserélgetek a karakterek között, pár havonta mindenkinek legenerálom a legoptimálisabbat oszt annyiMinél kevesebbett szembesülök az artifact rendszer szarságaival, annál jobb a mentális állapotom. Egyszerűen gyűlölöm az egészet ahogy van, minél kevesebb időt akarok tölteni vele.
@F34R: Én nagyon rég óta használom már gond nélkül... Ami látszólag szar, lehet hogy más artifactekkel kombinálva egy adott karakternél pont jobb, vagy lehet "elrontottad" a buffok/statok/artifactok bevitelét (nem hibáztatlak, eléggé el kell szöszmötölni vele, hogy minden flottul be legyen állítva
). Elképzelhetetlennek tartom, hogy rosszul számoljon mivel az algoritmust magából a játékból datamineolták....
-
F34R
nagyúr
Yanfei : Crimson Witchbol nincs meg egy jo piece sem, Wanderer's-t megorokolte Ganyutol, mert neki meglett vegre a Melt comp artifactom. Azt kell mondjam 2nd best artifact. Jobb lenne a Crimson de hat evvan.
Tenacity: Allitolag jo lesz Jolanra is, vagy Kokomira is rabiggyesztheto, de lattam pl mar Monan is. -
jonnyjoker01
veterán
Van rá automatikus cucc, Anemoma . GOOD formátumot válaszd, az a legjobb genshin optimizerrel. Végigklikkel neked az inventorydon és az egészet egy .json-be menti, amit aztán betölthetsz genshin optimizerben (settings -> database upload). Használatáról leírás a github oldal közép táján.
-
jonnyjoker01
veterán
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, nem szóltam róla korábban de itt ez a fantasztikus cucc amivel pontos sebzést lehet számítani és még le is bontja hogy jön ki a szám
Hozzáadsz pár artifactot automatikusan, beállítod az adott DPS és support karakterek statjait, constellation stb, beállítod az enemy statjait, aztán végül bepipálgatod az aktív buffokat aztán mehet a számolás
Valahol van egy opció single insance damage számolására ami lebontja, de most fejből nem jut eszembe hol.
-
xeon forever
addikt
Egyebkent Hutao es Raiden a 2db triple crowned karakterem. A tobbieken meg hianyzik 1-2 korona...
Egyre tobbet hallom mashonnan is, hogy jo a kiegyensulyozott karakter jatszhatosag szempontbol. Nincs a robotikus max dmg play, hogy sikerüljön az abyss(Nem feltetlen 36* a cél@) -
xeon forever
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Jobb később mint soha
Én a Mondstadt videóból összes láda összeszedése után lettem paranoiás a fáklyákra, furcsa alakzatban elültetett növényekre, stb stb mert csomó láda volt így elrejtve. Szóval mostanában egy új régió esetén mindennel csak interakcióba lépek, amivel csak lehet. Sokszor így is maradnak ki dolgok viszont, ezért (is) szeretem nagyon a játékot
-
vakablak93
őstag
Oké így már értem, akkor azt hiszem félreértetem amit írtál, Eulát illetően, de így már tiszta teljesen.
Jelenleg ott tartok, hogy a 11. szinten próbálok túljutni, apránként haladok ahogy fejlődnek a karaktereim.#10902 Sirandish: Én sosem csináltam titkot belőle, hogy leginkább egy karakter kinézete fog meg először, hiába szidják sokan Dionát képtelen vagyok kitenni bármelyik csapatból is
Ganyuról tudtam ugyan hogy nagon erős dps karakternek mondják részben ezért is akartam, de őszintén a karakterdizájn fogott meg hogy: cuki, és halálaranyosak a kisebb animációi is.
Nem vártam hogy enyire bejön majd, kb mint Szájas. ( Hu Tao )#10904 xeon forever: Ne is mondd, valóságos kínszenvedés hogy megálljam a wiselést Sayu miatt most
, pedig tartogatni kell a primót.
-
xeon forever
addikt
Hu mekkora dps check lett 2.0 utan ...
33* minimum meg szokott lenni, igy csak 50 freemogemet bukok. Igy hat elengedtem a 36 csillagot. Marad az, hogy élvez3m a karakterek adta jatek elmenyt.
Ayato+Ayaka alapcsapat nekem nagyon bejön. Raiden Shogun+Qiqi healerrel igazi destroyer. Nem a legerôsebb csapatom, de nagyon fun gameplay lett. -
vakablak93
őstag
Genyó??!! Ez valami becenév?
, és még azt hittem én adok fura beceneveket a kariknak
.
A nálad leírt értékektől én még messze vagyok.
Ettől függetlenül meglepett hogy olyan erősnek érzem a szarvacskás-szoknyás leánykát mint a hipersebességgel kaszaboló Szájast
De mondjuk azt nem tudtam hogy Eulát csak Supdpsnek kéne használnom
, akkor ezek szerint totál rosszul használtam eddig?
Én a kettes csapatban egy sima
2 cryo - 2 electro felállással használtam Eulát.
Eula - Beidou - Raiden - Diona/Rosaria
Ebben a csapatban ő volt a main.
Raiden E -> Beidou Q -> majd Eula akivel physicalban csapkodok + a burstje.Ez így akkor teljesen hibás lenne?
Xianglingot és Benettet csak Ganyunak kezdtem el építeni, ezért is lepett meg hogy ennyire kevés energia befektetéssel már jobban működik.
Eggyenlőre ha Xiangling és Benett egyszerre dobja alá amit tud, olyan 20-40K lövésenként jelenleg, szóval még sokat kell fejlesztenem rajtuk.
És köszi a magyarázatot!
-
F34R
nagyúr
De hol van nekem Annyi condensed resinem egyszerre? napi 4 az lofacc 25 napig tolhatom a domaineket megallas nelkul.. A chasm-s domaint azert nem farmolom mert se Ayato se Yoimiya, se Xiao nincs.. Legtobbszor az Emblem Domaint tolom, nagy ritkan mast ha specifikus kell.
-
jonnyjoker01
veterán
Majdnem úgy kezdtem a kommentemet egyébként, hogy a hivatalos stream után annyi izgatottan várt tartalom mellett (fesztivál, duel, theater mechanicus) nem gondoltam volna hogy a virágos lesz az egyedüli ami tetszeni fog
Aztán inkább kicsit jobban végiggondoltam, kifejtettem.
Egyébként befejeztem az összes tartalmat, nem változott a véleményem.
-
jonnyjoker01
veterán
Ma egész nap Genshineztem, kicsit elszaladt velem a ló
Majdnem befejeztem az eventet ahogy lehetett, Ayato küldijét nem csináltam még meg úgyhogy a legvége hiányzik.
A fő questline-ja az eventnek olyan szinten gáz volt hogy már idegesített, még skippeléssel is. Most komolyan arról szólt az egész 95%-ban, hogy Xq könyveit ellopták -> igazából Xq volt, mert: -> Xq nem tud aláírást írni -> túl sok könyvet kéne aláírni -> "hallod amúgy használhatnánk pecsétet is"
Kicsit olyan érzésem volt, mintha az összes szereplő karakter egy óvoda speciális nevelési igényű csoportjába kerültek volna vissza. Albedo volt az egyedüli, aki kisiskolás szintjén volt, de így is elképesztő a kontraszt a fantasztikus decemberi eventjéhez képest, ahol 5Head módon játszott ki mindenkit
Mivel nem értem a végére, ezért nem tudom milyen lesz, de annyira nem érdekel, hogyha nem járna érte primo meg sem csinálnám. A kisebb sztorik már jobbak voltak egy fokkal, de azok is ilyen óvodás szinten vannak kb.
Gameplay szempontjából: theater mechanicus-t és a duel részét vártam a legjobban, előbbi egy fos, utóbbi pedig nagyon fasza... lenne, ha nem ilyen kevés erőforrást fordítottak volna rá. Valljuk be, sokkal érdekesebbre meg lehetett volna ezt csinálni. Nem panaszkodok túlságosan, mert élveztem, de elég csak megállni a szigeten és körbenézni, hogy lásd mennyire elhanyagolt ez az egész:
Kicsit olyan érzésem van néha, hogy direkt akarnak kicseszni azokkal akik tényleges harci tartalmakat akarnak a játékba...Meglepő módon a virágos és a fotózós is oké volt, pedig teljesen érdektelennek tartottam őket. Előbbinél kicsit jobban örültem volna, ha kicsit több ideig marad elrejtve a segítség, de úgysem olvastam el egyszer sem, úgyhogy igazából tök mind1. Utóbbi azért tetszett valamennyire, mert ki kellett mozdulni az open worldbe keresgélni. De semmi extra egyébként, neutrális a véleményem róluk. Nem volt szar, így jellemezném talán
Összefoglalás: Nagyon gáz volt ez most, gázabb mint bármi amit eddig kiadtak. Esküszöm az egyedüli ok, amiért nem töröltem mérgemben a játékot az a Chasm. 4/10 értékelést adok rá, amiből 2 pont a duel, 1 pont a virág+fotó és 1 pont Itto angol szinkronszínésze
Ha maga a quest béna is volt, de legalább a voice acting el volt találva. -2 az elcseszett theatre mechanicusra és -4 az idegesítő, idegörlő questekre.
Miután jól felhúztam magam az eventtel, elkezdtem a Chasm küldiket, felfedezgettem közben, úgy beszippantott, hogy este 7-től hajnali 4-ig toltam, nem bírtam betartani a korábban felállított saját szabályomat (hogy mindig csak egy kicsit csinálok belőle). Jók a questek, maga a terület is fantasztikus. Még nem tudtam eldönteni, hogy jobban tetszik-e mint Enkanomiya, de nagyon közel van.
Ui. bocsi a rohadt hosszú kommentért főleg a képekkel, de most ez így kijött belőlem
-
F34R
nagyúr
Az a baj nem konzisztens mint az altalanos szettek.meg ellegge cringe.... pl fugg a pingtol a naptari szamitastol, a csillagok allasaig mindentol
En kb a Ningguangomal egy percet nem foglalkoztam olyan szinten hogy kulon farmoljak neki. 2pc Archaic + 2pc glad pont annyival sebez kevesebbet mint amit az RNg es Yun Jin ad.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Ugy nezd, hogy minden karakteren ez a kiepites van a 4 fôböl.
Barmilyen elementalt csinalsz barkivel barmilyen sorrendben folyamatos reakció lesz. Igaz lehet bukod a dps full potenciàlt, de akkor is a team sokat sebez.
Em csapatom.
Kazu-Shenhe-Shogun-Kokomi. Kokomi sarkanykonyvvel r5 48% atk bonusz+healel, Shenhe atk bonusz, Shogun Kokomi meduzaja alatt magasabb electro chrd atk E utan.
Hutao eseten ugyanigy magasabb dph auto atk. Hutao eseteben pl 100% crt rate 198% crit dmg+EM magasabb vape dmg ad kokomi utan. 20k per single hit korul E utan.
Bennet eseteben pedig 25%+ 2 pyro bonusz+48% Kokomi r sarkanykonyv+Shenhe bonusz. Ha jol emlekszem Hutao atk menuben 5200 volt ezt dobja fel a 198% crit dmg 100% crit rate-re Em amit egy EM arti utan 187, nezd meg alatta a szorzot a reakciokra... -
Sirandrish
Topikgazda
Én azt mondom hogy a Crit rateből sose sok, bár 60% felett már "kidobott erőforrásnak" tartom..
Nyilván a 100 az gamebreaker ha az tényleg 100
Viszont a fenti "problémádra" a Jade pont nem megoldás, hiszen az is CHC-t ad..
Viszont a Blackliff jelen esetben baba lehet a maga 55% CHD-jével, és még akkor is bőven marad CHC..
Vagy ha kiesne a Jade, akkor az artifactocon módosíthatsz picit hogy a damage irányba menjen.. -
F34R
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
"Szerintem havi 20-30$-ért talán jogosan várnám el a "teljes játékélményt" A ceteknek meg gyártsanak le egy rakat skint aztán vegyék."
Pontosan ezért hagytam abba márcsak 1 hónap után is a BP+Welkin kombót anno, átváltottam csak Welkinbe, aztán azt is dobtam. Kb 20 dollár play store-ból a kettő, 30 euróért vettem meg a Cyberpunk 2077-et amibe 400+ órát toltam eddig. Pont az egyhavi BP+Welkin áráért vettem a Witcher 3-t mindkét DLC-jével, amit az évtized játékának tartok (és szerintem még mindig nem tolta le semmi a trónról).Ezért az árért ebben a játékban kaphatsz +30-40% havi primogemet és 5 húzást F2P-hez képest, amivel patchenként kijön egy 5 csillagos karakter, de nem garantált (!) és egy kevés nyersanyagot karakterfejlesztésre, ami messze van egy karakter kimaxolásától. Nem is arról beszélgetünk, hogy egy teljesen más játékélményben lesz részed, ugyanúgy sz...psz mint a többiek, és nem több száz óra tartalmat kapsz a havonta leperkált leárazott AAA vagy indie játék árán, hanem 1 nyamvadt karaktert, aki nem is biztos hogy az akit szerettél volna és pár hónapon belül lehet hogy amúgy is dobod mert jön az újabb szebb, jobb karakter
Havi 20 dollárért szerintem a minimum az lenne, hogy megkapod az aktuális limitált karaktert garantáltan és a fejlesztéséhez szükséges nyersanyagokat, hogy mehess artifactot farmolni. Whale-eknek ott vannak a constellation-ok, ők így is úgy is perkálnák az szürreális 200-400 dollárt constellationonként és a napi kb 10 dollárt resin refillre.
-
slimG
tag
Idegállapotba kerültem, átmentem a munkahelyemre(szomszéd lakás), felraktam az ottani gépre. Nagyon retro hangulat (szaggat mint doom3 egy geforce4mx440-en, tapasztalat). Első aranyig akartam csak húzni, 7 10es húzás ment bele(38 fate és 5120primo):
Stringless, Favonius Lance és Fav. Sword
1 Xiangling -} starglitter
3 Sucrose (C6 lett), 3 Yun Jin (C3)
Ayato.
Idegállapotom szerényen mérséklődött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest