Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Shiro #10652 üzenetére

    "Szerintem havi 20-30$-ért talán jogosan várnám el a "teljes játékélményt" A ceteknek meg gyártsanak le egy rakat skint aztán vegyék."

    Pontosan ezért hagytam abba márcsak 1 hónap után is a BP+Welkin kombót anno, átváltottam csak Welkinbe, aztán azt is dobtam. Kb 20 dollár play store-ból a kettő, 30 euróért vettem meg a Cyberpunk 2077-et amibe 400+ órát toltam eddig. Pont az egyhavi BP+Welkin áráért vettem a Witcher 3-t mindkét DLC-jével, amit az évtized játékának tartok (és szerintem még mindig nem tolta le semmi a trónról).

    Ezért az árért ebben a játékban kaphatsz +30-40% havi primogemet és 5 húzást F2P-hez képest, amivel patchenként kijön egy 5 csillagos karakter, de nem garantált (!) és egy kevés nyersanyagot karakterfejlesztésre, ami messze van egy karakter kimaxolásától. Nem is arról beszélgetünk, hogy egy teljesen más játékélményben lesz részed, ugyanúgy sz...psz mint a többiek, és nem több száz óra tartalmat kapsz a havonta leperkált leárazott AAA vagy indie játék árán, hanem 1 nyamvadt karaktert, aki nem is biztos hogy az akit szerettél volna és pár hónapon belül lehet hogy amúgy is dobod mert jön az újabb szebb, jobb karakter :U

    Havi 20 dollárért szerintem a minimum az lenne, hogy megkapod az aktuális limitált karaktert garantáltan és a fejlesztéséhez szükséges nyersanyagokat, hogy mehess artifactot farmolni. Whale-eknek ott vannak a constellation-ok, ők így is úgy is perkálnák az szürreális 200-400 dollárt constellationonként és a napi kb 10 dollárt resin refillre.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák